Aydemir Akbaş sağlık durumu nasıl, hastalığı ne? Usta oyuncu sağlık durumu hakkında konuştu!

Güncelleme Tarihi:

Aydemir Akbaş sağlık durumu nasıl, hastalığı ne Usta oyuncu sağlık durumu hakkında konuştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2023 11:42

Usta oyuncu Aydemir Akbaş, geçtiğimiz aylarda ikinci kez kanserle mücadele ettiğini açıklamıştı. Tedavisi devam eden Aydemir Akbaş, 'İntikam Oyunları' filminin galasında sağlık durumu ile ilgili bilgiler verdi. Peki, Aydemir Akbaş sağlık durumu nasıl, ne kanseri? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde 'İntikam Oyunları' filminin galasına katılan Akbaş, gazetecilere sağlık durumu ve tedavisi süreci hakkında bilgiler verdi.

AYDEMİR AKBAŞ'IN HASTALIĞI NE?

Aydemir Akbaş şu sözlerle hastalığını duyurmuştu, “Herkes arıyor, yakınlarım merak ediyor. Moralim iyi. 10 sene önce de gırtlak kanseri olmuş ve atlatmıştım. Böyle hassas bir durumda ‘öldü’, ‘yoğun bakımda’ gibi haberlere itibar etmeyin. Kemoterapi yapılacak. Sapasağlamım, ayaktayım. İnadım inat, yeneceğim.”

Başarılı filmlerin duayen oyuncusu Aydemir Akbaş, geçtiğimiz Ocak ayında kansere yakalandığını , instagram hesabından yaptığı, "Herkese merhaba. Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Sn. Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam… Sevenlerime, yakınlarıma selamlar sevgiler." sözleriyle duyurmuştu.

Haberin Devamı

AYDEMİR AKBAŞ'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Ardından, "Başarılı filmlerin duayen oyuncusu Aydemir Akbaş, geçtiğimiz Ocak ayında kansere yakalandığını , instagram hesabından yaptığı, "Herkese merhaba. Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Sn. Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam… Sevenlerime, yakınlarıma selamlar sevgiler." paylaşımıyla sevenlerinin yüreğine su serpti.

Aydemir Akbaş, katıldığı filmin galasında gazetecilerle dertleşti. Akbaş, iyileşme azmini, "Dört tane kemoterapi geçireceğim. Şu an gidişat iyi, doktorlar memnunlar. Aşağı yukarı ben de memnunum, sadece biraz kilo verdim. Onu da halledeceğiz. Ben alışığım, ikinci kanserim bu benim. İnatçıyım." sözleriyle belirtti.

BAKMADAN GEÇME!