Aslıhan Gürbüz kimdir, kaç yaşında? İsmail Hacıoğlu ile beraber olan Aslıhan Gürbüz’ün oynadığı diziler

Güncelleme Tarihi:

Aslıhan Gürbüz kimdir, kaç yaşında İsmail Hacıoğlu ile beraber olan Aslıhan Gürbüz’ün oynadığı diziler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2022 11:17

Aslıhan Gürbüz magazin gündeminde yer alıyor. Mahkum dizisinde Savaş karakterine hayat veren İsmail Hacıoğlu ile birlikteliğiyle gündeme gelen Aslıhan Gürbüz en son Masumlar Apartmanı kadrosunda yer almıştı. Peki, Aslıhan Gürbüz kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Aslıhan Gürbüz’ün kaç yaşında olduğu merak ediliyor. TV 100’den Birsen Altuntaş’ın haberinde İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz’ün beraber olduğu bilgisi yer aldı. 1983 doğumlu olan Aslıhan Gürbüz’ün daha önce oynadığı diziler arasında Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Yahşi Cazibe de yer alıyor.

ASLIHAN GÜRBÜZ KİMDİR?

16 Şubat 1983 tarihinde Çanakkale‘de doğmuştur. Babası Eskişehir Seyitgazi’lidir. 5 yaşında babasının işi nedeniyle, İstanbul‘dan, Bursa İnegöl‘e taşınmışlardır.

Bursa’nın İnegöl İlçesinde Müşerref Muzaffer Samda İlköğretim Okulunda okudu. Meslek lisesinde Bilgisayarlı Muhasebe okuduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Son sınıfta okurken bir Trafik kazası geçirdi, beş ay yatalak yaşadı.

Haberin Devamı

Senaryosu Meral Okay tarafından yazılan Kanal D ekranlarında 2009 yılında yayınlanan, yapımcılığını Timur Savcı‘nın üstlendiği, yönetmenliğini Ulaş İnaç‘ın yaptığı ve “Bir Bulut Olsam” dizisinde, başrollerinde Engin Akyürek, Melisa Sözen, Engin Altan Düzyatan, ve Meral Okay ile birlikte Aslıhan Gürbüz de rol aldı.

2010 yılından 2012 yılına kadar atv’de yayınlanan Türk sit-com “Yahşi Cazibe” dizisinde Azerbaycanlı karakter Cazibe’yi canlandırdı.

14 Ocak 2014 tarihinde Kanal D Ekranlarında gösterime giren “Zeytin Tepesi” dizisinde yer aldı.

Muhteşem Yüzyıl: Kösem'de ise "Halime Sultan"ı canlandıran Gürbüz, Ufak Tefek Cinayetler dizisinde başrol karakterlerinden Merve'ye hayat verdi. Kırmızı Oda dizisinde Kumru karakterini canlandırdı. En son Masumlar Apartmanı dizisinde Ceylan karakterine hayat verdi.

BAKMADAN GEÇME!