Aslı Enver'den kızı Elay'a öpücük

Güncelleme Tarihi:

Aslı Enverden kızı Elaya öpücük
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2023 08:51

Aslı Enver, eşi Berkin Gökbudak ve kızı Elay’la verdiği pozları Instagram sayfasında paylaştı.

Haberin Devamı

Taze anne-baba, 1 ay önce dünyaya gelen kızlarını öpmeye doyamadı.

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Sinema, sahne ve televizyonda neler olmuş? Magazin dünyasından kısa haberler...

HASTANE SESSİZLİĞİ

Akın Akınözü önceki akşam Nişantaşı’ndaki Amerikan Hastanesi’nden çıkarken görüntülendi.

Aslı Enverden kızı Elaya öpücük

Telefonda konuşan oyuncu, basın mensuplarının sorularına cevap vermedi. Hızlı adımlarla arabasına yönelen Akınözü’nün neden hastaneye gittiği merak konusu oldu. (Sayit DURMAZ)

SAHNEDE NİKAH TAZELEDİLER

Berfu ve Eser Yenenler önceki akşam Göztepe Özgürlük Parkı’nda “Çift Terapisi” adlı gösterilerini sergiledi. Çift, sahnede nikâh da tazeledi. 2019’da evlenen Berfu ve Eser Yenenler, düğünlerindeki gelinlik ve damatlığı 4 yıl sonra yeniden giydi.

Haberin Devamı

Aslı Enverden kızı Elaya öpücük

Mahmut Tuncer’in “Hayriye” türküsü eşliğinde sahneye çıkan iki ünlü isim, evlilik hikâyeleriyle şovu izleyenleri güldürdü. Çift, 25 Eylül’de Trump Sahne’de, 3 Ekim’de Antalya Açıkhava’da, 4 Ekim’de Alanya Açıkhava’da, 5 Ekim’de Denizli Açıkhava’da, 20 Ekim’de Samsun Tiyatro Festivali’nde ve 21 Ekim’de de Trabzon KTÜ’de seyirciyle buluşacak.

YABANCI HAYRANLARDAN İLGİ

Nilsu Berfin Aktaş ve Merve Çağıran, önceki gün Nişantaşı City’s’de alışveriş yaptı.

Aslı Enverden kızı Elaya öpücük

İki oyuncu, alışveriş turunda Türk ve yabancı hayranlarının ilgisiyle karşılaştı. Çağıran’ın yüzündeki şişlik dikkat çekti. Büyük gözlük takmasına rağmen şişliği kamufle edemeyen oyuncu, soruları geri çevirdi.

DEPREMDEN KORKTU BERLİN'E YERLEŞİYOR

Aleyna Kalaycıoğlu önceki akşam Karaköy’de Zebra Lounge Port adlı mekândan çıkarken görüntülendi.

Aslı Enverden kızı Elaya öpücük

Haberin Devamı

Kalaycıoğlu, yeni şarkı çıkarmaya hazırlandığını söyledi: “Popüler bir rap’çi bana eşlik edecek. Kim olduğu sürpriz olsun.” Şarkıcı ayrıca İstanbul depreminden çok korktuğu için Berlin’e yerleşmeyi düşündüğünü açıkladı: “Ülkemi çok seviyorum. Evim burada ama yer bilimcilerinin söyledikleri de beni korkutuyor. O yüzden bir süre Berlin’de yaşayacağım. Orada da müzik yapmaya devam edeceğim.” (Sayit DURMAZ)

 

BAKMADAN GEÇME!