Aras Aydın kimdir, kaç yaşında? Aras Aydın, Melis Birkan ile aynı dizide de rol almış

Güncelleme Tarihi:

Aras Aydın kimdir, kaç yaşında Aras Aydın, Melis Birkan ile aynı dizide de rol almış
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2022 11:18

Aras Aydın ve Melis Birkan’ın evlilik haberinin ardından magazin gündemini takip edenler ünlü isimlerin biyografilerini araştırmaya başladılar. Birçok ünlü yapımda rol alan Aras Aydın ile ilgili bilgiler merak ediliyor. Peki, Aras Aydın kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı?

Haberin Devamı

Melis Birkan ile evlenen Aras Aydın’ın rol aldığı diziler arasında Sefirin Kızı, İnadına Aşk, Kiraz Mevsimi ve Şeref Sözü de bulunuyor. Ünlü çift Sefirin Kızı dizisinde beraber rol almıştı. Birkan baş komiser Canan, Aras Aydın ise komiser Turgut karakterine hayat vermişti.

ARAS AYDIN KİMDİR?

1989 doğumlu olan Aras Aydın, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezunu. Eskişehir’de dünyaya gelen Aydın, 2010 yılında yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı ve Bülent Emin Yarar'ın başrolde olduğu "Öğretmen Kemal" adlı diziyle ilk oyunculuğa adım attı.

2014 yılında "Saklı Kalan" adlı dizide rol aldı.

2014-2015 seneleri arasında "Kiraz Mevsimi" adlı dizide "Emre Yiğit" rolünde oynadı. "İnadına Aşk" dizisinde "Polat Barutçu" rolüne hayat verdi.

Haberin Devamı

Aras Aydın kimdir, kaç yaşında Aras Aydın, Melis Birkan ile aynı dizide de rol almış

"N'olur Ayrılalım" adlı dizide rol aldı. Aynı yıl yönetmenliğini Türkân Derya ve Murat Aksu'nun yaptığı "Altınsoylar" adlı dizide "Oğuz Bakır" rolünü canlandırdı. Ardından "Oğlan Bizim Kız Bizim" adlı sinema filminde Melis Babadağ ile başrolü paylaştı. Aras Aydın’ın rol aldığı  yapımlar arasında Masum Değiliz, Canevim, Sefirin Kızı, Şeref Sözü, İkimizin Sırrı ve Kaçış da yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!