Anlamlı buluşma

Güncelleme Tarihi:

Anlamlı buluşma
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2022 09:01

Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu’nun, geliri kız çocuklarının eğitimi için kullanılacak olan üçüncü kitabı “Sizin Öykünüz”ün lansmanı, Çırağan Palace Kempinski’de yapıldı. Davete kitapta yer alan ünlüler de katıldı.

Haberin Devamı

Maddi imkânsızlıklar nedeniyle okuyamayan kız çocuklarına fırsat eşitliği sağlamak amacıyla Ömür Sabuncuoğlu tarafından kaleme alınan “Sizin Öykünüz” kitabı için önceki gün Çırağan Palace Kempinski’de lansman düzenlendi.

Davete kitapta öyküleriyle yer alan Azra Akın, Doğa Rutkay, Gonca Vuslateri, Kerem Bürsin, Metin Hara ve Gülay Kamaz’ın yanı sıra Zeynep Beşerler, Derya Beşerler, Almeda Sayışman, Seda Bakan, Raşit Bağzıbağlı, Serkan Altunorak, Özge Özder, Sinan Güleryüz, Arzum Onan, Özge Özberk ve Pınar Deniz gibi ünlü isimler katıldı.

Ömür Sabuncuoğlu, “İlk iki kitabımız ‘Onların Öyküsü’ ve ‘Bizim Öykümüz’ ile 300’ü aşkın kız çocuğumuzu okuttuk. Umarım bu rakam artar, maddi imkansızlıklar yüzünden okuyamayan kız çocuklarımızın hayatlarını hep birlikte güzelleştiririz. Bu üçüncü kitaptan sonra kız çocuklarımız için farklı çalışmalarımız olacak” dedi.

Haberin Devamı

Banderas ile aynı projede olabilirim

Anlamlı buluşma

Davete katılan Kerem Bürsin, İspanya’da Antonio Banderas ile bir araya gelmesi hakkında sorulan sorulara şöyle yanıt verdi: “Öyle bir usta oyuncuyla bir araya gelebilmek, bir şeyler paylaşmak çok önemli. Beraber olabileceğimiz bir projeyi de konuştuk. İki taraf da istekliydi diyebilirim.” Genç oyuncu, hakkında çıkan aşk haberleri için de şunları söyledi: “Bu konuyla alakalı kafa yapımızı değiştirmeliyiz aslında. İnsanlar tanışır, arkadaş olur, ileride bu aşka dönüşebilir ama hemen ‘âşık oldu’ demek çok yanlış. Dünyada birçok olumsuz şey varken benim aşk hayatımın konuşulması bana saçma geliyor. Benim hiç önemim yok.”

Umarım rolü kazanırım

Arzum Onan ve Ömür Sabuncuoğlu ile poz veren Azra Akın, setlere dönmek istediğini açıkladı: “Bir diziyle görüştüm, cevap bekliyorum. Umarım kazanırım rolü. Setleri çok özledim çünkü.”

Anlamlı buluşma

Haberin Devamı

Sezen’i merak ediyorum

Lansmana katılarak projeye destek veren “Yargı” dizisinin yıldızı Pınar Deniz, “Hikayesini en çok merak ettiğim isim Sezen Aksu. Eğer bir sonraki projede ben de bulunabilirsem çok mutlu olurum” dedi.

Anlamlı buluşma

BAKMADAN GEÇME!