Açık havada opera izleyin

Güncelleme Tarihi:

Açık havada opera izleyin
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2022 12:28

13. Uluslararası Opera Festivali başladı. Bu hafta Haliç Kültür Merkezi Açık Hava Sahnesi’nde ‘Tosca’ operası oynanacak. mor ve ötesi Antalya’da, Gaye Su Akyol Alaçatı’da, Melek Mosso Bozcaada’da olacak. Bisiklet tutkunları için Zorlu PSM amfide Fransa Bisiklet Turu gösterimleri gerçekleşecek. City Fest başlıyor, 6 gün boyunca Parkorman’a yıldız yağacak. Festival, sergi ve atölye önerilerimiz için ajandamıza göz atmayı unutmayın.

Haberin Devamı

*Konserler

-Fatih Erkoç ve Kerem Görsev 18 Temmuz 21.00’de Paraf Kuruçeşme Açıkhava’da birlikte sahneye çıkacak. Bilet fiyatı 165–385 lira.

-İspanyol piyanistler Juan Lago ve Belen Navarro, 18 Temmuz 21.00’de Muğla Antik Taş Ocağı’nda bir resital verecek. İkili dört el piyanonun başına geçeceği konserde Chabrier, Debussy, Ravel ve Rymsky Korsakov’a ait eserler çalacak. Bilet fiyatı öğrenci 120–tam 220 lira.

-Melek Mosso, 19 Temmuz Salı, 21.30’da Hayal Kahvesi Manastır Bozcaada’da konser verecek. Bilet fiyatı 224 lira.

Açık havada opera izleyin

-Süperstar Ajda Pekkan, 20 Temmuz Çarşamba saat 21.00’de Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde sevilen şarkılarını söyleyecek. Bilet fiyatı 165–660 lira. (Protokol 1.100–2.200 lira)

Haberin Devamı

Açık havada opera izleyin

-Gaye Su Akyol, 22 Temmuz Cuma 22.00’de İzmir, Nada Alaçatı’da bir konser verecek. Bilet fiyatı 250 lira.

Açık havada opera izleyin

-Klasik Türk müziği sanatçıları Çağlar Fidan ve Muaz Ceyhan, 21 Temmuz Perşembe 19.30’da Aya Yorgi’de Günbatımı Konseri’ etkinliği için ilhamını Adalar’dan alan şarkılar icra edecek. Konsere katılım ücretsiz.

Açık havada opera izleyin

-mor ve ötesi, 22 Temmuz Cuma 21.15’te Antalya Açıkhava’da sevenleriyle buluşacak. Bilet fiyatı 196–448 lira.

Açık havada opera izleyin

*Bisiklet tutkunlarına özel

-Zorlu PSM, meraklıları için Vestel Amfi’de bisiklet sporunun en prestijli yarışlarından Fransa Bisiklet Turu gösterimleri düzenliyor.

Haberin Devamı

-17 Temmuz, 14.00–Tour de France (15. Etap: Rodez–Carcassonne)

Açık havada opera izleyin

-23 Temmuz 14.00–Tour de France (20. Etap: Lacapelle-Marival–Rocamadour)

-24 Temmuz 17.30–Tour de France (21. Etap: Paris La Defense Arena–Paris Champs-Elysees)

(Ücretsiz kaydolmak için zorlupsm.com)

*Festival

-Ankara Devlet Opera ve Balesi, 20 Temmuz Çarşamba 21.00’de Haliç Kültür Merkezi Açık Hava Sahnesi’nde ‘Tosca’ operasını oynayacak. 13. Uluslararası Opera Festivali kapsamında şef Raoul Grüneis yönetiminde gerçekleşecek konserde soprano Angela Gheorghiu’ya Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü tenor Murat Karahan eşlik edecek. Bilet fiyatı 100–350 lira.

Haberin Devamı

Açık havada opera izleyin

-City Fest, 20–26 Temmuz tarihleri arasında Maslak Parkorman’da birbirinden iyi sanatçıları ağırlayacak.

20 Temmuz; Sıla, Can Bonomo, The Away Days, Cem Pilevneli, Burak Akyol.

21 Temmuz; Sertab Erener, Yüksek Sadakat, Evdeki Saat, Batuhan Kordel, İlhan Güryalçın.

22 Temmuz; Buray, Kalben, Evrencan Gündüz, Kendimden Hallice, Albin Hasani.

*Sergi

-artSümer, sanatçı Erdal Duman’ın ‘Bu İşte Bir Terslik Var’ sergisine ev sahipliği yapıyor. Duman eserlerinde hakikat sonrası çağda, toplum tarafından doğru ve gerçek kabul edilen değerleri sorguluyor ve karşımıza farklı biçimlerde çıkan terslik kavramına odaklanarak yerküre ve geleceğe dair yeni bir bakış açısı sunuyor. Sanatçı eserlerinde kelebek, yusufçuk gibi böcekler ya da sürüngenler, insan figürleri ve eski kültürlerin imgelerini ele alıyor. Sergi 2 Ağustos’a kadar görülebilir.

Haberin Devamı

Açık havada opera izleyin

-İş Sanat Kibele Sanat Galerisi, Yalçın Gökçebağ’ın ‘Geçmiş Uzun Sürer’ isimli sergisini sanatseverlerle buluşturuyor. Sergi, sanatçının Anadolu yaşamını, insanını ve doğasını yansıtan farklı dönemlerine ait resimlerinden oluşuyor. ‘Geçmiş Uzun Sürer’ 23 Temmuz’a kadar görülebilir.

Açık havada opera izleyin

*Atölye

-Sokak sokak gezip en iyisini aradığımız o lezzetli hamburgeri ‘Burgers&Fries’ MSA Workshop mutfağında kendiniz hazırlayabilirsiniz. Bu lezzetli atölyede hamburger köftesinden patates kızartmasına, soğan halkasından ev yapımı mayoneze kadar iyi bir hamburger hazırlamanın inceliklerini öğreneceksiniz. 18 Temmuz 19.00’da başlayan atölyeye katılım ücreti 690 lira.

Haberin Devamı

-Beyoğlu’ndaki Masterpiece Galata Heykel, bitkilerine yaratıcı saksılar tasarlamak isteyenleriçin ‘Saksı Kadın’ atölyesi düzenliyor. 16 Temmuz Cumartesi 13.30 ve 19.00 saatlerinde yapılacak atölyeye katılım ücreti 175 lira.

 

BAKMADAN GEÇME!