50 Cent: 'O paralar gerçek değil sayın yargıç!'

Güncelleme Tarihi:

50 Cent: O paralar gerçek değil sayın yargıç
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2016 11:22

Geçtiğimiz sene iflas ettiğini açıklayarak mahkemeye başvuran ünlü rapçi 50 Cent, Instragram'daki 'havalı' fotoğraflarının sahte olduğunu iddia etti.

Haberin Devamı

Kaybettiği seks kaseti davası nedeniyle 7 milyon dolar tazminat ödemeye mahkum edilmesinin hemen ardından iflas ettiğini açıklayarak kafaları karıştıran dünyaca ünlü rapçi 50 Cent'in başı yine dertte.

50 Cent: O paralar gerçek değil sayın yargıç


Gerçek adı Curtis James Jackson olan 40 yaşındak rapçi, geçtiğimiz sene ABD iflas mahkemesine başvurarak 10 ile 50 milyon dolar arasındaki mal varlığının ve borcunun olduğunu söyleyerek tazminatı ödemeyi reddetmişti. 

YALNIZCA ÇEKİMLER İÇİN KULLANILDI!

50 Cent: O paralar gerçek değil sayın yargıç

Haberin Devamı


Geçtiğimiz günlerde yeniden duruşması görülen 50 Cent, Instragram'da görülen bol paralı fotoğraflarının da sahte olduğunu ileri sürdü. Yargıç Ann Nevins'in '100 milyon dolara yakın nakit parayı nereden buldun' sorusu üzerine paraların sahte olduğunu söyleyen 50 Cent'in açıklaması şöyleydi:

50 Cent: O paralar gerçek değil sayın yargıç


'Bu paraların hepsi sahte, yalnızca fotoğraf çekimleri için kullanılıyor. Ben markamı korumak istedim. Hip hop kültürünün doğasında bol para, mücevher ve lüks tutkusu bulunur. Marka ve ürünler sosyal medya üzerinden bu şekilde pazarlanır. Servetimi saklamıyor ve iflasım konusunda yalan söylemiyorum.' 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!