2024 kutlaması

Güncelleme Tarihi:

2024 kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2023 09:04

Ünlü isimler Kafa dergisinin 2024 kutlamasında bir araya geldi.

Haberin Devamı

Candaş Tolga Işık’ın genel yayın yönetmenliğini üstlendiği Kafa dergisinin yılbaşı partisi önceki gece Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşti.

Geceye katılanlar arasında Esra Erol, Eser-Berfu Yenenler, Mehmet Aslantuğ, Hasan Can Kaya, İlker Ayrık gibi isimler vardı.

Derginin yazarları ve geceye katılanlar 2024 için iyi dileklerde bulunmayı ihmal etmedi.

Sıkıcı buluyorum

Birce Akalay, rol arkadaşı İbrahim Çelikkol’un galada omzundan öpmesi hakkındaki sorulara “Bu soruları yersiz ve sıkıcı buluyorum” cevabını verdi.

2024 kutlaması

Karımın asla çekincesi yok

Eser ve Berfu Yenenler çifti de geceye katıldı. Eser Yenenler, eşinin sahne performansını değerlendirdi: “Aramızda rekabet yok ama izlenmelerde var. Karımın tek bir özelliği var, asla çekincesi yok bu hayatta.” Muhabirlerin “Birbirinizin telefonunu kurcalar mısınız?” sorusuna Berfu Yenenler, “Uyuyunca kimse kimsenin telefonunu kurcalamıyor” yanıtını verdi. Eser Yenenler ise “Biz o evreleri geçtik. Kuzey ile Mete karıştırıyor” dedi.

Haberin Devamı

2024 kutlaması

11 köpeğim 2 eşeğim var

İlker Ayrık, geçen yıl Beykoz taraflarında aldığı çiftliği ile uğraştığını söyledi: “Çiftçilik ve restorancılık güzel gidiyor. Hayvanların hepsiyle aram çok iyi. 11 köpeğim, 2 eşeğim, kümes hayvanlarım ve tavşanlarım var. Hayko Cepkin’in de eşeği var. Eşekleri bir araya getireceğiz inşallah.”

2024 kutlaması

Kızmadım ikaz ettim

Esra Erol, Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde ‘yılın şarkısı’ ödülünü alan Semicenk ve Doğu Swag’e aralarında konuştukları için kızması hakkındaki sorulara şu yanıtı verdi: “Cumhuriyet’in 100. yılı hakkında bir konuşma yapılıyordu. Onları ikaz ettim, kızmadım.”

Haberin Devamı

2024 kutlaması

Saba Tümer, ayağında bir rahatsızlık olduğunu dile getirdi. Tümer, “Ayak baş parmağımda bir acı var. Hafif bir sızıyla sohbet ediyorum şu an” dedi.

2024 kutlaması

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!