Hayat Sevince Güzel 14. bölüm fragmanına Savaş damgasını vuruyor!

Güncelleme Tarihi:

Hayat Sevince Güzel 14. bölüm fragmanına Savaş damgasını vuruyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2016 19:11

Hayat Sevince Güzel 14. bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Fox TV ekranlarının hem samimi hem de eğlenceli dizisi Hayat Sevince Güzel yeni bölümüyle Pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünde ise heyecan hiç bitmeyecek. Zarife Ömer’le evlenmekten vazgeçmediği için Savaş onu herkesin gözü önünde kaçırıyor. İşte, Hayat Sevince Güzel 14. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Hayat Sevince Güzel 14. bölüm fragmanıyla nefesleri kesecek. Herkes tarafından ilgiyle izlenen Hayat Sevince Güzel, Pazartesi akşamı yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümüne Savaş damgasını vuracak. Savaş, Zarife'yi kaçırıyor. Bunun üzerine Şıpıldak Köyü’nde ortalık karışıyor. İşte, Hayat Sevince Güzel 14. bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Zarife Ömer’le evlenmekten vazgeçmediği için Savaş onu herkesin gözü önünde kaçırır. Salih onları durdurmak ister fakat Halil Dede buna engel olur. Salih bu yüzden babasıyla kavga eder. Kalbi kırılan Halil Dede evi terk eder. Savaş Zarife’yi gözlerden uzak bir yere götürür. Bunun üzerine Şıpıldak Köyü’nde ortalık karışır. Bütün köye rezil olan Rüstem, bunu gururuna yediremez. Ömer’in yanına adam verip, Zarife’lerin peşine takar. Bunu duyan Salih deliye döner. Göçerler de büyük panik yaşanır. Savaş ve Zarife’den haber alamayan aileleri iyice endişelenirler. Bu duruma daha fazla dayanamayan Salih polise gitmeye karar verir. Savaş Zarife’yi Ömer’le evlenmekten vazgeçirmeyi kafasına koymuştur. Zarife bu evlilikten vazgeçene kadar onu bırakmayacaktır. Savaş ilk defa maço yüzünü Zarife’ye gösterir. Zarife de inadından vazgeçmez ve türlü numaralarla kaçmaya çalışır. İkilinin tatlı sert çekişmelerine şahit oluruz. Öte yandan Ömer ve adamları onların peşindedir.

Haberin Devamı

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 14. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Savaş ve Barış’ın Şıpıldak merheminin formülü için kendi peşinde dolaştıklarını öğrenen Zarife, öfkeden deliye döner. Durumu açıklamak isteyen Savaş ve Barış’ı dinlemez. Kandırılmış olmayı kendine yediremeyen Zarife, Savaş’tan intikam almak için herkesi şok edecek bir karar alır. Ailesinin Şıpıldak merhemi için köyde kaldığını öğrenen Şefika da yıkılır. Şinasi’yi evden kovar ve köyden çocuklarıyla birlikte gitmeye karar verir. Osman’la evlenebilmek için ablasının evlenmesini isteyen Emine, Savaş ve Barış’a geçmişte destek oldukları için kendini suçlar. Osman’la birlikte yaptıklarını Zarife’ye itiraf eder. Bu konuşmayı duyan Salih, Osman’ı evden atar. Kendi evine de kabul edilmeyen Osman, sokakta yaşamaya başlar. Zarife’nin öfkeyle verdiği kararının yanlış olduğunu düşünen ailesi, elbirliğiyle Zarife’yi bundan vazgeçirmek için uğraşırlar. Ancak, Zarife’nin deli inadı karşısında hiç kimsenin çabası sonuç vermez. Zarife Savaş’tan intikam almayı kafasına koymuştur. Bakalım Savaş yaptığı son hamle ile Zarife’yi bu kararından vazgeçirebilecek mi? Hayat Sevince Güzel Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

Haberin Devamı

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 14. BÖLÜM 2. FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!