Hanım Köylü dizisi 9. son bölümde sürpriz sahne!

Güncelleme Tarihi:

Hanım Köylü dizisi 9. son bölümde sürpriz sahne
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2016 09:28

STAR TV'nin eğlenceli dizisi Hanım Köylü 9. bölümü ile Cumartesi akşamı ekrana geldi. Sürpriz dakikaların yaşandığı Hanım Köylü dizisinin son bölümünde Ferit ve İlkgün arasında neler oldu? İşte Hanım Köylü 9. son bölümde yaşananlar..

Haberin Devamı

Hanım Köylü Cumartesi akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi. Yusuf Çim ve Gülsim Ali'nin başrolünde yer aldığı Hanım Köylü dizisinin yeni bölümünde sürpriz dakikalar yaşandı. Hanım Köylü 9.son bölüm ve detaylar haberimizde

HANIM KÖYLÜ SON BÖLÜMDE NELER OLDU!

Ferit, İlkgün’ün  yanında yakaladığı Bengisu’yu sonunda  İstanbul’a göndermeyi başarır. Ancak Ferit Bengisu’yu köyden uzaklaştırmak için Buralı İsmail’e İlkgün’le ilgili bir sırrı açıklamak zorunda kalır. Bunu öğrenen İlkgün ise Ferit’e karşı tavır alır. 

Ferit  haklılığını İlkgün’e anlatmak için  bir zaman yaratmaya çalışırken  karavana Cüneyt’i görmeye gelen  Songün’den babasının ve Erol’un evde olmadığını öğrenir. Bunu fırsat bilerek eve İlkgün’ü görmeye giden Ferit, hem kendi babasına hem de Düzgün’e yakalanır. Düzgün ile  Fikri’nin arası ramazan münasebetiyle düzelmiştir. Ancak  Fikri’nin köydeki İsmaillere olan yakınlığı, Düzgün’le arasının tekrar bozulmasına neden olur.

HANIM KÖYLÜ 9.SON BÖLÜM İZLE!

HANIM KÖYLÜ 9. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

HANIM KÖYLÜ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ferit İlkgün’ün  peşini bırakmamaya kararlıdır. Köyde düzenlenecek olan  ramazan öncesi piknik için hummalı bir hazırlanma süreci başlar. Bu piknikte  İlkgün yemeği Buralı İsmail ile yapacaktır. Ferit bunu engellemek için elinden geleni yapar. Öte yandan  Ferit  bu piknikte babası ile Düzgün’ün arasını iyice yumuşatmak için   çeşitli planlar yapar.  

Öte yandan  İstanbul’a döndü sandığı Bengisu ise İsmaillerin evinde yaşamaya başlamıştır. İsmailler Ferit’i zor durumda bırakmak için evlerine aldıkları Bengisu yüzünden kendileri zor zamanlar  yaşarlar.

Koptagel’in  başı ise gerçekten derttedir.  Fikri’nin büyük oğlu yalanı  Koptagel’i zor durumda bırakır.  Bir yandan  Döne’nin  kendisine olan aşırı ilgisi bir yandan  Reşat’ın Elmas’a olan aşırı ilgisi Koptagel’i iyice çileden çıkarır. Ramazan pikniğinde  bir yolunu bulup Reşat’a  unutamayacağı bir ders verir.

BAKMADAN GEÇME!