Hangisi seçilecek

Güncelleme Tarihi:

Hangisi seçilecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2006 00:00

Çekimler sırasında yaşanan skandallarıyla ün yapan "Çılgın Dershane" filminin, afiş çekimleri de olaylı geçti.

Haberin Devamı

Hande Ataizi, Tuba Ünsal ve Yağmur Atacan'ın katılmadığı afiş çekimleri birkaç alternatifli yapıldı.

Olgun Arun'un yönetmenliğini, Faruk Aksoy'un yapımcılığını üstlendiği, "Çılgın Dershane" adlı sinema filminde sorunlar bir türlü bitmek bilmiyor. Yaz boyunca Antalya'da gerçekleştirilen çekimlerde oyuncuların çok alkol kullanması, disiplinsiz hareketleri ve aşk skandallarıyla gündemden düşmeyen filmde şimdi de afiş gerginliği yaşanıyor. Hande Ataizi, Cüneyt Arkın, Pazike Suda, Mustafa Topaloğlu, Yağmur Atacan, Alp Kırşan, Tuba Ünsal, Duygu Çetinkaya, Seçkim Piriler, Simge Tertemiz, Gamze Karaman gibi isimlerin yer aldığı filmin önceki gün yapılan afiş çekimine, Hande Ataizi, Yağmur Atacan ve Tuba Ünsal katılmadı.

Hangisi seçilecek

Haberin Devamı

Kendilerine bir hafta öncesinden haber verilmesine rağmen çekimlere gelmeyenlerin afişte yer almayacakları belirtilirken, fotoğraflar farklı konseptlerde çekildi.

Hangisi seçilecek

Yağmur Atacan, Hande Ataizi, Tuba Ünsal ise çekimlere katılmama nedenlerin şöyle açıkladı:

/images/100/0x0/55eaea9ff018fbb8f89eeacf

Yağmur Atacan: " Neden gitmediğimi basınla paylaşmam iş ahlakına uymaz. Çalıştığım şirketle alakalı bir durum olduğunu söyleyebilirim. Gitmek içimden gelmedi."

Hangisi seçilecek

Hande Ataizi: "Afişte yer almak istemedim. Ben oyunculuk anlamında görevimi yaptım. Orada bir sürü genç oyuncu var. Afişte onlar yer alsın."

/images/100/0x0/55eaea9ff018fbb8f89eead3

 

Tuba Ünsal: "Benim o tarihte Amerika'ya gideceğim belliydi. Afişin ne zaman çekileceğini bana 4 gün önceden söylediler. Ben o tarihte Amerika'daydım ve hala Amerika'dayım. Ben emek verdiğim şeyin arkasında dururum. Katılmamamın tek sebebi geç söylenmiş olmasıdır. Özel bir problemim yok."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!