Hamdi Alkan: Yeşim'in arabasını tekmelemedim, kapısını sert kapattım!

Güncelleme Tarihi:

Hamdi Alkan: Yeşimin arabasını tekmelemedim, kapısını sert kapattım
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2016 14:03

Verdiği kilolar ile gündeme gelen ünlü yönetmeni Hamdi Alkan, katıldığı bir programda ‘O Hayat Benim’ dizisi oyuncusu Yeşim Ceren Bozoğlu’nun arabasını tekmelediği ile ilgili söylentilere açıklık getirdi. İşte detaylar…

Haberin Devamı

O Hayat Benim’ dizisinin yönetmeni Hamdi Alkan ile dizi oyuncularından Nuran karakterini canlandıran Yeşim Ceren Bozoğlu ile geçtiğimiz günlerde sette tartışma yaşanmıştı. Yaşanan tatsız olayın üzerine Yeşim Ceren Bozoğlu, seti terk etmişti.

Yönetmen Alkan hakkında, kavganın hemen ardından seti terk eden oyuncunun arabasını teklemedi şeklinde şok iddialar ortaya atılmıştı.

Önceki gün Rengarenk Sayfalar programına eşi Selen Görgüzel ile konuk olan ünlü yönetmen Hamdi Alkan, oyuncusu ile yaşadığı tartışma sonrası hakkında yapılan iddialara açıklık getirdi.

Programda kendisine tartışma ile ilgili sorulan soruya 'bindiği taksinin kapısını katı biçimde kapattım ama tekmelemedim' şeklinde yanıt verdi.

Hamdi Alkan: "bizim sette sansasyon durmaz"

Sette yaşananlar hakkında konuşan Alkan, oyuncusu ile ilgili kavgaya açıklık getirdi. “Bizim sette sansasyon durmaz çünkü yaşayan bir set. Yaşananların temelinde insanı duygular var.

Haberin Devamı

Bir takın şeyler yaşandı bitti. 100. bölüme doğru gidiyoruz. Biz de elimizden geleni yapıyoruz. Oya Başar, Keremcem, Erdal Cindoruk, Ceren Moray, İclal Aydın, gibi değerli isimler var dizide.

İşle ilgili sinirlenirim. Her hafta 130-140 dk'lık bölümü kanala teslim etmek zorundayım. İnsanları dinlerim, gereğini yaparım.

Başrol oyuncusunun diziden ayrılması reytingi etkilemez. Önemli olan da senaryodur. Aynısı Muhteşem Yüzyıl için de geçerli” dedi.

“'Üfür geç' benim sette söylediğim mizahi bir söz. Bunu öne sürerlerse ayıp ederler. Eğer öyle olsa 100 bölüm devam eder mi? Bunu denetleyen bir ekip var.

Yeşim Ceren ile aramızda sesler yükseldi. Saygıyı yitireceğimiz anda birbirimize arkamızı döndük. Arabasını tekmelemem söz konusu olamaz. Sadece kapısını sert kapattım. Hamdi Baba derler bana, ben de bir baba gibi her konuya eğilmek zorundayım.” dedi.

BAKMADAN GEÇME!