Hakkolar’ın en kritik toplantısı bugün

Güncelleme Tarihi:

Hakkolar’ın en kritik toplantısı bugün
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2006 00:00

Boşanma davası açan Cem Hakko ile Bettina Hakko bugün anlaşma masasına oturup, tazminat ve mal paylaşımını tartışacak. Çifte yakın kaynaklar, toplantının anlaşma ile sonuçlanma ihtimalinin yüksek olduğunu ileri sürüyor.

SEVGİLİSİ Ronit Gülcan’la aşk kaçamağı ortaya çıktıktan sonra boşanma davası açan Cem Hakko ile Bettina Hakko, bugün boşanmanın detaylarını konuşmak için anlaşma masasına oturacak. Buluşmaya, Hakko çiftiyle birlikte Cem Hakko’nun avukatı Kezban Hatemi ile Bettina Hakko’nun Coşkun Hukuk Bürosu’nda görevli avukatları katılacak. Hakko çifti, mal paylaşımı ve tazminat konularını masaya yatıracak. Avukatlar, bu toplantının, günlerdir süren diğer toplantıların en kritiği olduğunu, çünkü anlaşmaya varılma ihtimalinin yüksek olduğu bilgisini verdi. Avukat Kezban Hatemi, anlaşmaya varılamaması halinde ellerindeki, Bettina Hakko’ya ait ciddi delilleri öne süreceklerini, güçlü deliller olmasaydı dava açmayacağını belirtmişti. Cem Hakko avukatı aracılığı ile Üsküdar Aile Mahkemesi’ne verdiği dilekçede, toplum içinde saygın bir yeri olan ailesine uyum sağlayacağı ümidi ile evlendiği Bettina Hakko’nun özel zaaf ve ilişkilerini öğrenince boşanmaya karar verdiğini anlatmıştı.

Bettina Hakko’nun avukatlığını yapan Coşkun Hukuk Bürosu adına konuşan avukat Mustafa Tokdemir, eşini sadakatsizlikle suçlayan Cem Hakko’ya karşı boşanma davası açacaklarını söylemişti. Tokdemir, dava dilekçesinde, boşanmadığı takdirde hukuk ve ahlak dışı ilişkisini açıklayacağı söyleyen Cem Hakko hakkında ayrıca şantaj ve iftira suçundan savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını belirtmişti. Bettina Hakko’nun uğruna dinini değiştirdiği, ülkesini bıraktığı, üç çocuk verdiği Cem Hakko tarafından aldatıldığını hatırlatan Mustafa Tokdemir, tazminat ve nafaka miktarını bu unsurlara göre belirleyeceklerini söyledi. Bettina Hakko, boşanma sonunda Medeni Kanunu’na göre malların yarısı ve şirketteki yasal haklarını alacağını vurgulamıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!