Ünlü tenor Hakan Aysev'in 7 yıllık arkadaşlığı aşka dönüştü!

Güncelleme Tarihi:

Ünlü tenor Hakan Aysevin 7 yıllık arkadaşlığı aşka dönüştü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2016 11:41

Ünlü tenör Hakan Aysev, mide ameliyatı ile kilolarından kurtulunca yeni bir aşka yelken açtı. Hakan Aysev, 7 yıllık arkadaşlığının aşka dönüştüğünü ve şu an hayatının en keyifli günlerini yaşadığını söyledi. Önceki gün nişanlısı Banu Karaca ile birlikte görüntülendi.

Haberin Devamı

Ünlü tenör Hakan Aysev mide küçültme ameliyatı ile 148 kilodan 88 kiloya düştü. Kilolarından kurtulan Hakan Aysev, geçtiğimiz günlerde nişanlısı Banu Karaca ile birlikte görüntülendi. Hakan Aysev, Banu Karaca ile olan 7 yıllık arkadaşlığının aşka dönüştüğünü ve en kısa zamanda nikah masasına oturacaklarını dile getirdi.

Geçen hafta nişanlanan Hakan Aysev “Geçen hafta hem nişanlandım hem de “Anjelika Akbar ile Mutlu Aşk Şarkılarım” hayranlarımla buluştu. Hayatımın en keyifli günlerini yaşıyorum.” diye konuştu. Mutlulukları gözlerinden okunan çiftin düğün tarihleri şu an için belli değil. Ancak, en kısa zamanda nikah masasına oturmayı düşünüyorlar.

Ünlü tenor Hakan Aysevin 7 yıllık arkadaşlığı aşka dönüştü

Haberin Devamı

Hakan Aysev kimdir?

Hakan Aysev, 1968 yılında Ankara’ da dünyaya geldi. 13 yaşındayken annesi ve babası boşandı. Aysev, müzik derslerinden sınıfta kalan biriyken annesinin ısrarı ile Konservatuvar sınavlarına girdi ve kazandı. Eğitimine 1981 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı’ nda başladı. İtalyan Operacı Luciano Pavarotti’ ye olan benzerliğinden dolayı Türk Pavarotti olarak anılıyor. Opera sanatçısı olan Hakan Aysev, bir çok albüm çıkardı, bir dizi ve bir filmde rol aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!