Hafta sonu için Teklif(siz)lerimiz

Güncelleme Tarihi:

Hafta sonu için Teklif(siz)lerimiz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2002 09:15

Haberin Devamı

8 Kasım Cuma

- Gözünüz aydın! Bir çalışma haftasını daha kazasız belasız atlattınız. Gidilecek birçok oyun, film, konser vb. sizi bekliyor. İyi eğlenceler.....

- Neden Güldün?, oyuncularının çoğunu televizyon dizilerinden ve programlarından tanıdığımız bir tiyatro oyunu. Komik ve gerçek üstü diyalogların yer aldığı oyunu, saat 20.30’da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde izleyebilirsiniz.

- Soho, BeyoÄŸlu’nun gözde mekanlarından. Biz de geçtiÄŸimiz haftalarda Soho’ya uÄŸradık ve oldukça keyifli vakit geçirdik. Ayrıca yenilenen dekorasyonu daÂçok beÄŸendik. Yolunuz düşerse, mutlaka uÄŸrayın.

9 Kasım Cumartesi

-Evde keyif yapmayı Pazar gününe bırakmaya ne dersiniz? Cemal Reşit Rey’de saat 15.30’da Setona Africa Crossroads’u izleyebilirsiniz. Evden biraz da erken çıkarsanız, yakınlarda bir yerde kahve keyfi yapabilirsiniz.

- Cemal ReÅŸit Rey’e gidemediniz mi? O zaman rotanızı Levent’e çevirin. Ä°ÅŸ Sanat Kültür Merkezi’nde saat 19.30’da ConsigliaÂLicciardi’den napoliten ÅŸarkılar dinleyebilirsiniz.

10 Kasım Pazar

- Dinlenmeye vakit ayırmayı unutmayın sakın. Pazar keyfinizi dilediğiniz kadar uzatın. Hatta dilerseniz bütün gün evden çıkmadan miskinlik yapın. Yanınızda gazete ve dergileriniz olduktan sonra sıkılmanıza imkan yok.

- Evde oturmaktan bunaldıysanız, sinemaya gidebilirsiniz. Tom Hanks ve Paul Nevman’ın oynadığı Azap Yolu, vizyona yeni giren filmlerden. İzlenmeye değer gibi geldi bize, umarız yanılmayız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!