Hafta sonu için Teklif(siz)lerimiz

Güncelleme Tarihi:

Hafta sonu için Teklif(siz)lerimiz
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 25, 2002 09:08

Haberin Devamı

25 Ekim Cuma

- Bu hafta sonu, aranızdan bazıları için her zamankinden daha da güzel geçecek. Pazartesi yarım gün çalışacak ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda da tatil yapacaksınız. Fırsat bu fırsat, küçük bir kaçamak yapmaya ne dersiniz? Hadi yanınıza sevgilinizi ya da en yakın arkadaşınızı alın ve doğayla haşır neşir olabileceğiniz bir yerlere gidin!

- Tatile çıkma şansları olmayanlar üzülmesin sakın. İstanbul’da iyi vakit geçirmenizi sağlayacak etkinlikler sizi bekliyor. Bunlardan bir tanesi, Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda, saat 20.00’de başlayacak olan Dave Samuels&Michael Sagmeister Caz Konseri.

-ÂCalvin Klein, yeni ürünü CRAVE’iÂMaslak Venue’de saat 21.30’da baÅŸlayacak olan özel bir partiyle tanıtacak. SponsorluÄŸunu Cube’un yaptığı gecede ünlü dj’ler müzik yapacak.

- Babylon’da ise saat 23.00’den itibaren Mouse on Mars’ı dinleyebilirsiniz.

26 Ekim Cumartesi

- Çocuğunuz, yeğeniniz ya da kardeşiniz... Ufaklıkları sakın ihmal etmeyin. AKM’de saat 11.00’de başlayacak olan Külkedisi müzikalini izlemek onları çok mutlu edecektir.

- Dünyanın en iyi dj’i John Digweed, bu akşam Hilton Convention Center’da müzik yapacak. Gecenin bir diğer dj’i ise Phil Thompson.

- Cemal Reşit Rey Konser Salonu, saat 20.00’de çok keyif alacağınızı düşündüğümüz bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Tiyatro Şarkıları adlı gösteride ünlü tiyatrocular Önder Bali’nin şefliğinde, tiyatro-operet-müzikallerden seçmeler sunacaklar.

27 Ekim Pazar

- Pazar kahvaltısının tadına doyum olmaz. Evinizin yakınlarında simit satan bir yer vardır muhakkak. Hadi çıkıp kendinize bir ya da birkaç simit alın. Simidinizi ortadan kesin ve içine kaşar peyniri koyup eritin. Çay ya da kahvenizi koyun ve afiyetle simidinizi yiyin.

- Al Pacino ve Robin Williams’ı bir araya getiren İnsomnia, bu hafta vizyona giren bir gerilim filmi. Gerilim filmlerinden hoşlanıyorsanız bu filmi kaçırmayın.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!