Hadise, Aziz Kiraz için Oy İstedi!

Güncelleme Tarihi:

Hadise, Aziz Kiraz için Oy İstedi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2016 19:41

O Ses Türkiye’de jüri üyeliği yapan hadise, O Ses Türkiye final yarışmacısı Aziz Kiraz için oy istedi. Hadise, yarışma öncesi sosyal medya hesabı üzerinden hayranlarına bir video ile seslenerek oy istedi. Hadise’nin hayranları, onun bu çağrısına duyarsız kalmadı.

Haberin Devamı

TV 8 ekranlarında yayınlanan milyonlarca kişinin severek izledikleri O Ses Türkiye’de dün akşam yarı final heyecanı yaşandı. Yarışmacılar kıyasıya rekabet ederek düelloları kazanmaya çalıştılar. 5 yıldır birinciliği elde edemeyen Hadise, final yarışmacısı olan Aziz Kiraz için kendi Instagram hesabından oy istedi.

Yarışmanın jüri üyelerinden Hadise’ nin yarışmacısı Aziz Kiraz “Caruso” yu seslendirdi. Etkileyici bir performans sergileyen Kiraz, finale yükselmeyi başardı.

O Ses Türkiye büyük finali öncesi Hadise, yarışmacısı Aziz Kiraz ile birlikte bir video çekerek, Instagram hesabı üzerinden paylaştı.

Videoda Aziz Kiraz “Saatler sonra canlı yayındayız, Hadise’nin tek yarışmacısıyım.” dedi. Hadise de “Evet. Bütün oylarınızı bekliyoruz, Aziz’im için” dedi ve ikili hayranlarına öpücükler yolladı. Hayranlar da bu isteğe karşı duyarsız kalmayarak hem oyları, hem de yorumların ile ikiliye destek oldu.

Haberin Devamı

İŞTE HADİSE'NİN PAYLAŞTIĞI O VİDEO

 

Finaldeyizzzzz ✌🏻️ @azizkiraz #OSesTurkiye

HADISE ACIKGOZ (@hadise) tarafından paylaşılan bir video ()

Aziz Kiraz Kimdir?

Aziz Kiraz, lisede opera ve şan eğitimi almış, Mimar Sinan Güzel Sanatlar’ da okumaktadır. Henüz 17 yaşında olan Kiraz şu an, O Ses Türkiye adlı ses yarışması programında jüri üyesi Hadise’ nin yarışmacısı olarak yarışıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!