Güzel anne adayları

Güncelleme Tarihi:

Güzel anne adayları
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2002 11:52

Beyazperdenin güzel anne adayları bir yandan doğacak bebeklerinin heyecanını yaşaren bir yandan da davetlerde boy göstermekten geri kalmıyorlar. Sex and the City dizisinin yıldızı Sarah Jessica Parker, aktör Jude Law'ın eşi Sadie Frost, manken Kate Moss, eski "baharat kız" Victoria Beckham, hamile olmalarına rağmen şık giysiler içinde davetten davete koşuyorlar.

Haberin Devamı

Aktör Matthew Broderick ile evli olan Sex and the City dizisinin yıldızlarından Sarah Jessica Parker, geçenlerde katıldığı bir davette göz kamaştırdı. Yedi aylık hamile olan Parker, beyaz saten elbisesi içinde her zamanki gibi formunda görünüyordu.

Ünlü aktör Jude Law'ın eşi Sadie Frost ise şu sıralar dördüncü çocuğuna hamile. O da eşiyle birlikte Road to Perdition filminin New York'taki galasında şıklığıyla dikkatleri üzerine çekti.

Ünlü anne adayları bu kadarla sınırlı değil kuşkusuz. Ünlü model Kate Moss, ilk çocuğunu ekim ayında kucağına almaya hazırlanıyor. İngiltere Milli Takımı'nın kaptanı David Beckham'ın eşi eski baharat kız Victoria Beckham'da ikinci çocuğuna hamile.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!