Günlük burç yorumları 8 Nisan Cuma

Güncelleme Tarihi:

Günlük burç yorumları 8 Nisan Cuma
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2016 10:04

Bugün burcunuzu neler bekliyor? Hayatınızda ne gibi değişiklikler olacak? Uzman Astrolog Niobe Aslı Temel burçları sizin için yorumladı. 8 Nisan Cuma burç yorumlarınız haberimizde..

Haberin Devamı

Aşk, iş ve sosyal hayatlarında ne gibi gelişmeler olacak? Dikkatli olmaları gereken dönemler hangileri? 8 Nisan 2016’da burcunuzu neler bekliyor?  Uzman Astrolog Niobe Aslı Temel yorumları ile burcunuz ve merak ettikleriniz haberimizde…

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Doğru planlandığı takdirde kafanıza koyduğunuz iş ve planları gerçekleştirme olasılığınız yüksek. Aşk hayatınızı paylaşan veya sosyal yaşamınızdaki kişilerle eğlenceli planlar yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kalıcı ya da geleceğe dönük sözler verilebilir. Zevk aldığınız işlerle ilgilenebilir veya iş ve eğlenceyi biraraya getirmenin yollarını arayabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 20 Mayıs)

Ne istediğinizi netleştirmeli, diğerlerinin sizin neler yapabileceğinizi, neler vermeye veya servis etmeye hazır olduğunuzu ya da hangi yoldan ilerleyeceğinizi bilmelerini sağlamalısınız. Aksi takdirde, ileride hayal kırıklıkları yaşanabilir. Sevdiğiniz kişilerle eğlenceli veya içerisinde macera ihtiva eden programlar yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

İKİZLER (21 Mayıs - 20 Haziran)

Kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak işlerle ilgilenmelisiniz. Başkalarına yardım ederken veya sosyal yardım kuruluşlarıyla ilgili çalışmalar esnasında ilgi çekici kişilerle tanışabilirsiniz. İlerleme şansı olan ve size tecrübe sağlayacak iş birlikleri veya ilişkiler kurabileceğiniz günlerdesiniz.

YENGEÇ (21 Haziran - 22 Temmuz)

Yakın çevreniz, aileniz ya da arkadaşlarınızla ilgili konularda veya problemlerde sezgilerinize güvenmeniz durumunda yanılmayacaksınız. İlgi alanlarınızı genişletebilir, evinizle ilgili değişiklikler ya da alışverişler yapabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Duygularınızı kontrol altında tutmalı, ani tepkilerden kaçınmalısınız. Rekabet ortamları veya mücadele gerektiren durumlar sizi güçlendirebilir ve her şeyin daha iyisini yapmanızı sağlayacaktır. Sosyal aktiviteler veya kendinizde yapacağınız değişiklikler size iyi gelebilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 23 Eylül)

Özel hayatınızı veya ilişkilerinizi ilgilendiren sorunları çözmek ya da projelerinizi uygulamaya koyabilmek için, daha fazla araştırmacı olmanız, sorular sormanız ve fikir alışverişlerinde bulunmanız lazım. Sinirli veya saldırgan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Dikkatli olun. Tutkulu ve hırslı yaklaşımların geri dönüşü olacaktır.

Haberin Devamı

TERAZİ (24 Eylül - 23 Ekim) Resmi kuruluşlarla ilişkiler, gayrimenkul konuları ya da yazılı anlaşmalar için uygun zaman dilimi. Sahip olduğunuz, ama artık kullanmadığınız veya size hitap etmeyen para edebilecek malları veya ürünleri ya da hizmetleri paraya çevirmeye çalışabilirsiniz. Önemli bir ilişkiniz farklı bir yöne ilerleyebilir. Bu değişiklik uzun vadede sizin için yararlı sonuçlar doğuracaktır.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Özel ya da alışılmadık kişilerle alışılmadık ilişkiler kurmanın faydasını görebileceğiniz günler. Tecrübeniz, bilginiz veya karakteriniz iş hayatınızda veya özel yaşamınızda size olan ilgiyi arttırabilir.

YAY (23 Kasım - 21 Aralık)

Haberin Devamı

Söylenen her şeye inanmamalısınız. Kulaktan dolma bilgilerle hareket etmenin istenmeyen sonuçları olabilir. Yanlış yapabilirsiniz. Doğru kararlar almak için soruları arttırıp doğruları öğrenmelisiniz. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından olumlu gün.

OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)

Arkadaşlarınızla veya aile üyelerinizle ilişkilerinizde hassas günlerdesiniz. Bu anlamda sizden fayda sağlamaya çalışan veya sabrınızı zorlayan kişiler olabilir. Kontrollü olmanız gerekiyor. Evinizde kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak - 18 Şubat)

Amaç ve hedeflerinize ulaşmak için ne gerekiyorsa yapmalısınız. Amaçlarınıza veya hayallerinize ulaşmanızı engelleyecek veya sizi demoralize eden kişilere izin vermeyin. Kişisel gelişiminize, fiziksel görünümünüze önem vermeniz durumunda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

BALIK (19 Şubat - 20 Mart)

Bazı işleri halledebilmek için bizzat kendinizin gayret göstermesi gerekiyor. Başkalarına güvenerek hareket etmeniz durumunda zor durumda kalabilirsiniz. Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle ya da eski tanıdıklarla bağlantı kurabilir, eskileri hatırlayabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!