Güneşin Kızları 31. bölümünde Ali'nin planladığı gizli sürpriz ne? - izle

Güncelleme Tarihi:

Güneşin Kızları 31. bölümünde Alinin planladığı gizli sürpriz ne - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2016 23:44

Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Güneşin Kızları son bölümüyle yine izleyenleri ekran başına kilitledi. İzleyiciler şimdi Güneşin Kızları 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı? diye araştırmaya başladılar. Peki; Güneşin Kızları 30. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Kanal D'nin en sevilen dizileri arasındaki yerini alan Güneşin Kızları dizisinin 30. bölümü yine izleyenlerine heyecan dolu dakikalar yaşattı. Güneşin Kızları 31. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Haluk'un, Zafer’i arabaya atıp hastaneye yetiştirmeye çalıştığı ve sonrasında gelişen olayların izleyenlere heyecan fırtınası yaşattığı Güneşin Kızları 30. bölümden sonra şimdi izleyiciler 31. bölümü sabırsızlıkla beklemeye başladılar. Peki; Güneşin Kızları 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GÜNEŞİN KIZLARI 31. BÖLÜM FRAGMANI

 

GÜNEŞİN KIZLARI 30. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haluk, Zafer’i arabaya atıp hastaneye yetiştirmeye çalışır. Güneş, Haluk’tan gelecek haberi sabırsızlıkla beklerken, Haluk ona Zafer’in öldüğünü söyler. Ali, Selin’in gerçek babasının Zafer olmadığını öğrenmiştir. Selin’e bunu söylemek için onu dağ evine götürür. Savaş ise Nazlı’ya tüm gerçekleri açıklamaya karar veriyor.

Haberin Devamı

Savaş, Haluk’un sırrını bilmektedir. Nazlı’nın da bilmesi gerektiğini düşünmektedir. Peki Nazlı’ya bunu söyleyebilecek midir?

Kazada yaralanan Zafer’i hastaneye götüren Haluk, yolda Zafer’in ölmesi üzerine onu gömmeye karar verir. Güneş bu durumu öğrenince polise gitmek istese de Haluk buna izin vermez ve onu bu olayı sır olarak saklamaya ikna eder.

GÜNEŞİN KIZLARI 30. BÖLÜM FRAGMANI

GÜNEŞİN KIZLARI OYUNCULARI KİMLER?

Yönetmenliğini Sadullah Celen'in yaptığı, Senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur'un kaleme aldığı Güneşin Kızları dizisinin oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı ve Sarper Arda rol alıyor.

BAKMADAN GEÇME!