Gülümse Yeter 8. yeni bölüm fragmanında sürpriz sahne!

Güncelleme Tarihi:

Gülümse Yeter 8. yeni bölüm fragmanında sürpriz sahne
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2016 09:18

SHOW TV'nin yeni bölümleri merakla beklenen dizisi Gülümse Yeter 8. bölüm fragmanını yayınladı. Salı akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Sarp ve Yasemin arasında yaşanan sürpriz yakınlaşma yerini aşka bırakacak mı merak konusu. Gülümse Yeter 8. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Gülümse Yeter dizisi hız kesmeden devam ediyor. Salı akşamları ekrana gelen Gülümse Yeter dizisinin son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Yasemin, Sarp'a olan duygularını itiraf ediyor. Gül'ün Kemal ile arasının açılması Sarp ve Gül'ün bir araya gelmesine sebep oluyor. Peki Sarp bu durumdan nasıl etkilenecek? Gülümse Yeter 8. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar haberimizde.

GÜLÜMSE YETER DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI ?

Sokak ortasında aniden Sarp’ı öpen Yasemin, duygularını apaçık belli etmiştir. Neye uğradığını şaşıran Sarp’ın kafası karışır, hisleri birbirine girer. Yasemin ve Gül’ün arasında kalan Sarp için şimdi duygularını sorgulama zamanıdır. Sarp’ı tekrar çalışmaya ikna eden Cem, durumu fırsata çevirmeye çalışır. Yasemin’e yaptığı büyük sürprizle sevgisini kazanmaya çalışır.

Haberin Devamı

Seçil’in gelmesiyle gerçeklerle yüzleşen Gül, hastanede bir sürprizle daha karşılaşır. Kemal’in kendini affettirme çabaları Gül’ün işini daha da zorlaştırırken, bir taraftan da mesleğine tutunmaya çalışır.

Ayten’in grevinin devam etmesiyle ev işleri Nermin’in başına bela olur. Bu grevin acısını da sözünden geri adım atmayan Hasan Efendi çeker.

Ansızın evde karşılaştıkları beklenmeyen misafir, Özdemir'leri yeni bir maceranın içine atar. Bu macerada Lütfü için yeni bir umut ışığı doğar.

GÜLÜMSE YETER SON BÖLÜM İZLE

GÜLÜMSE YETER 8. BÖLÜM FRAGMANI

 

BAKMADAN GEÇME!