Gülümse Yeter 8. bölüm fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Gülümse Yeter 8. bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2016 09:20

SHOW TV'nin heyecan dolu dizisi Gülümse Yeter dün akşam 7. son bölümü ile ekrana geldi. Salı akşamlarının vazgeçilmezi olan dizinin 8. bölüm fragmanı da yayınladı. Gülümse Yeter yeni bölümde Sarp, Yasemin'i mi yoksa Gül'ü mü seçecek? Gülümse Yeter 8. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Gülümse Yeter dizisi hız kesmeden devam ediyor. Salı akşamları ekrana gelen Gülümse Yeter dizisinin yeni bölümünde heyecan dorukta. Yasemin, Sarp'a olan duygularını itiraf ediyor. Gül'ün Kemal ile arasının açılması Sarp ve Gül'ün bir araya gelmesine sebep oluyor. Peki Sarp bu durumdan nasıl etkilenecek? Gülümse Yeter 7. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Sokak ortasında aniden Sarp’ı öpen Yasemin, duygularını apaçık belli etmiştir. Neye uğradığını şaşıran Sarp’ın kafası karışır, hisleri birbirine girer. Yasemin ve Gül’ün arasında kalan Sarp için şimdi duygularını sorgulama zamanıdır. Sarp’ı tekrar çalışmaya ikna eden Cem, durumu fırsata çevirmeye çalışır. Yasemin’e yaptığı büyük sürprizle sevgisini kazanmaya çalışır.

Seçil’in gelmesiyle gerçeklerle yüzleşen Gül, hastanede bir sürprizle daha karşılaşır. Kemal’in kendini affettirme çabaları Gül’ün işini daha da zorlaştırırken, bir taraftan da mesleğine tutunmaya çalışır.

Haberin Devamı

Ayten’in grevinin devam etmesiyle ev işleri Nermin’in başına bela olur. Bu grevin acısını da sözünden geri adım atmayan Hasan Efendi çeker.

Ansızın evde karşılaştıkları beklenmeyen misafir, Özdemir'leri yeni bir maceranın içine atar. Bu macerada Lütfü için yeni bir umut ışığı doğar.

GÜLÜMSE YETER 8. BÖLÜM FRAGMANI

GÜLÜMSE YETER DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI

Gülümse Yeter”in 6. bölümünde; Yasemin ve Sarp, Yasemin’lerin eski evine giderek bir maceraya atılırlar. Bu macera ikisini daha da yakınlaştırır. Yasemin artık Sarp’a olan duygularına karşı koyamaz hale gelmiştir. Daha mesafeli olan Sarp ise bir şekilde kendini hep Yasemin’in yanında ona yardım ederken bulmaktadır. Sarp’ın kovulması aile içinde şok etkisi yaratırken Cem’in babası Sezai de bu kararı sorgular.

Cem’in Sarp’ı şirketten uzaklaştırma planı işleyecek midir? Kemal’le ilgili gerçekleri öğrenen Gül yıkılmıştır, çok sevdiği işinden bile uzak kalarak gerçeklerden kaçmaya çalışır. Kemal ise Seçil’le olan ilişkisini Gül’e açıklama derdindedir. Faturaları gören Hasan Efendi ise, hemen evle ilgili tasarruf tedbirleri alarak iki aileyi de bunlara uymaya zorlar. Bir yandan da Lütfü’yü gerçek bir işe sokma derdindedir. Ayten’in iş yapmama grevi sürerken kabak Nermin’in başına patlar.

Haberin Devamı

GÜLÜMSE YETER SON BÖLÜM İZLE

 

 

BAKMADAN GEÇME!