Gülümse Yeter dizisi 1. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak!

Güncelleme Tarihi:

Gülümse Yeter dizisi 1. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2016 18:47

Gülümse Yeter dizisi 1. bölüm fragmanlarıyla izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşatıyor. Show TV ekranlarının yeni dizisi Gülümse Yeter, bu akşam başlıyor. Büyük umutlarla çekilen dizi bu akşam 1. bölümüyle ekranlarda olacak. Ekranların romantik komedi dizisi Gülümse Yeter 1. bölüm fragmanıyla sizlerle birlikte...

Haberin Devamı

Gülümse Yeter 1. bölümü için nefesler tutuldu. Yarın akşam ilk bölümü yayınlanacak olan dizide herkesi ekran başına kilitleyecek anlar yaşanacak. Gülümse Yeter dizisinin hikayesi ve yeni bölüm fragmanları haberimizde.

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin‘in oynadıkları "Gülümse Yeter" yarın akşam saat 20.00'de Show TV'de başlıyor! 

AİLE DEĞERLERİNE DE GÜLÜMSETEREK DOKUNAN BİR HİKAYE

Show TV'nin merakla beklenen yeni projesi "Gülümse Yeter" izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunmaya hazırlanıyor.

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı, senaryosunu Banu Kiremitçi’nin yazdığı "Gülümse Yeter" keyifli hikayesi izleyenleri ekrana bağlayacak.

Haberin Devamı

"Gülümse Yeter" yarın akşam saat 20.00'de Show TV'de başlıyor.

GÜLÜMSE YETER 1. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!