Güllü Sibel coşturdu

Güncelleme Tarihi:

Güllü Sibel coşturdu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2008 10:08

Mehmet Ali Yılmaz'ın oğlu Soner Yılmaz'la avukat Sırmahan Sayar, hayatlarını birleştirdi.

Haberin Devamı

Eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor eski Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın oğlu Tek-Art Holding Yönetim Kurulu Başkanı Soner Yılmaz'la avukat Sırmahan Sayar, önceki akşam Çırağan Sarayı'nda yapılan düğünle hayatlarını birleştirdi.

Güllü Sibel coşturdu
Çiftin nikahını Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk kıyarken, TBMM Başkanı Köksal Toptan, İsmet Sezgin, Orhan Oğuz, Hikmet Çetin, Sedefhan Oğuz, Yılmaz Büyükerşen ise nikah şahidi oldu. Nikah törenin ardından TBMM Başkanı Köksal Toptan, genç çifte mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını gelin Sırmahan Saray'a verdi. Nikah töreni sırasında oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Mehmet Ali Yılmaz, "İnsan böyle günlerde ne konuşacağını bilmiyor. Tek söyleyebileceğim şu anda çok mutlu olduğum" dedi. Yaklaşık bin kişilik düğün töreninde Sibel Can ile Ebru Gündeş sahneye çıktı. Sibel Can, Mehmet Ağar ve İsmet Sezgin gibi ünlü siyasetçilerin masalarına giderek mikrofonu onlara uzattı.

Davetlilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Sibel Can, derin göğüs dekolteli kıyafeti, göğüslerinin arasına iliştirdiği gülle dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!