Güllerin Savaşı finale yaklaşıyor! 66. bölüm fragmanı yayında! – İzle

Güncelleme Tarihi:

Güllerin Savaşı finale yaklaşıyor 66. bölüm fragmanı yayında – İzle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2016 16:07

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Güllerin Savaşı final yapmaya hazırlanıyor. 3 bölüm sonra bitecek olan Güllerin Savaşı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamı izleyenlerle buluşacak olan Güllerin Savaşı 66. bölümde neler olacak, Gülru, Ömer’in teklifini kabul edecek mi? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Başrollerini Damla Sönmez, Barış Kılıç ve Canan Ergüder’in paylaştığı Güllerin Savaşı ilk bölümünden itibaren ilgiyle takip ediliyor. Gülru ve Gülfem’in savaşını anlatan dizide entrika eksik olmuyor. Her bölümü ayrı bir heyecan olan Güllerin Savaşı’nda sona doğru yaklaştıkça neler olacağı daha da merak ediliyor. Peki, Güllerin Savaşı 66. bölümde neler olacak?

GÜLLERİN SAVAŞI 66. YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Gülru ile beraber olmak istediğini net bir biçimde anlatan Ömer, onu en kötü gecelerinin yaşandığı odaya götürür ve parmağından hiç çıkarmayacağına dair Gülru’dan söz alarak aşklarının şahidi olan yüzüğü takar. Gülru, Sipahi soyadından vazgeçip Gülru Hekimoğlu olmayı kabul edecek mi?

Cihan’ın ölümüyle beraber onun emaneti olan spor salonunu yaşatmaya çalışan Mert ve arkadaşlarına beklemedikleri bir tepki veren Gülru, artık spor salonunun yeni ortağıdır ve Gülfem’in arabasını bile elinden almıştır. Gülfem’in yerine geçmeye çalışan ve yeni defilesi için çalışmalara başlayan Gülru Vega’nın ilk defilesinde istediği başarıyı yakalayabilecek midir?

Haberin Devamı

Gülru tarafından her şeyi elinden alınan Gülfem finalde yapacağı sürpriz ile savaşa hala devam ettiğini Gülru’ya belli edecektir.

GÜLLERİN SAVAŞI 65. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Cihan’ın ölümüyle beraber Gülfem ve Gülru’nun yas günleri başlamıştır. Artık Cihan yoktur ve savaşlarını gizlemek için bir nedenleri olmayan güllerin hayatlarının dengesi değişmiştir.

Gülru ise Cihan’ın ölümüyle beraber daha önce hiç elde etmediği bir güce kavuşmuş ve yeniden doğmaya başlamıştır. Gülfem için ise Cihan’ın ölümü beraberinde zorlukları getirmiştir.

GÜLLERİN SAVAŞI 66. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!