Gözlük almanın tam zamanı

Güncelleme Tarihi:

Gözlük almanın tam zamanı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2002 02:03

Dünyanın en tanınmış markalarının en yeni modelleri için Şişli Optikler'e gidin. Worldcard'ınızı gösterin 8 taksit, 0 faiz ya da tek ödemede yüzde 20 indirim fırsatlarından birini seçin. Üstüne bir de 8 taksit için 4 kat, tek ödeme için 10 kat Worldpuan ekleyin. Gördünüz mü, çok beğendiyseniz o gözlüğü almamak için mazeretiniz kalmadı! Üstelik daha önümüzde uzun bir yaz var. Hemen bugün Şişli Optikler'den birine uğrayın, o gözlüğü kaçırmayın.

Güneş ve parfümeri ayrılmaz ikili

Hem mekanı hem de profesyonel hizmet anlayışı ile kozmetiğin elit ismi Altuğ parfümeri, dünyaca ünlü markaların parfüm, makyaj ve cilt bakım ürünlerini deneyimli, uzman bir kadro ile satışa sunuyor. Etiler mağazasında optik, Guerlain Enstitü, La Prairie Cilt Bakım Merkezi ve Lazartigue Saç Analiz Merkezi de daha geniş çapta güzellik hizmeti veriyor. Altuğ Parfümeri mağazalarından ağustos ayında Worldcard ile yapacağınız 500 milyonluk güneş ve cilt bakım ürünü alışverişlerinize, güneş sonrası cilt bakımınız Altuğ Parfümeri Guerlain Enstitü hediyesi.

Bikininin bir ay altını bir ay üstünü öde

Bu yaz 680 parçalık koleksiyonu ile Gottex, mayo ve bikinilerin yanısıra bunlar ile uyumlu desenlerde tamamlayıcı gömlek, pareo, pantolon ve elbise gibi zengin seçenekler sunuyor. Şimdi Worldcard sahipleri Gottex mayo ve bikinileri yüzde 25 indirimli alırken 150 milyona kadar olan alışverişlerinde 2 Worldtaksit, 150 milyon üzeri alışverişlerinde 3 Worldtaksit fırsatından yararlanabiliyor. Bırakın Gottex güneşin tılsımını size dokundursun ve ona sahip olmanın ayrıcalığını World avantajları ile yaşayarak bu yaz masmavi denizlerin, sıcacık kumsalların pırıltısı siz olun.

Hálá yazlık saatiniz yok mu?

Zamana yeni bir bakış açısı getiren İsviçreli saat markası Swatch, 2002 İlkbahar-Yaz koleksiyonu ile yaratıcılığın sınırlarını zorlamaya devam ediyor. Modern tasarımı ve ileri teknolojisiyle dikkatleri çeken Swatch, Gent Standart, Gent Lady, Pop, Kare, Kare Chrono'dan oluşan 2002 İlkbahar-Yaz koleksiyonu ile de yine en gözde aksesuvarlarınız arasında yer alacak. Üstelik Worldcard sahiplerine tek ödemede 8 kat Worldpuan ayrıcalığı veya 2 Worldtaksit kolaylığı ile.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!