Gördüğüm yerde döveceğim

Güncelleme Tarihi:

Gördüğüm yerde döveceğim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2007 00:00

Banu Aklan: “Seda Sayan’ı gördüğüm yerde döveceğim. Benim 12 yıllık yuvamı yıktı”

Haberin Devamı

Seda Sayan fotoğrafları için tıklayın

Banu Alkan fotoğrafları için tıklayın

Gördüğüm yerde döveceğim
Bir röportajında bütün assolistlerin kusurlarını saydığı için eleştirilen Banu Alkan, eleştirilere cevap verirken Türkiye’nin iki efsanesinden biri olduğunu iddia etti: “Türkiye’de iki efsane vardır. Esmerlerde Türkan Şoray, sarışınlarda Banu Alkan.

Programa mesaj atan Mehmet Yüzüak’ın “Esmer Afrodit mi olur? Konuşursam Banu Alkan’ın Türk toplumunun karşısına çıkacak yüzü kalmaz” demesi ortalığı iyice karıştırdı.Mehmet Yüzüak’ın iddialarını şiddetle reddeden Banu Aklan kendisini şöyle savundu: “Banu Alkan 15 yaşında Türkiye’nin en zengin adamını tanıdı. Banu Alkan bilmem kimlere gitmiş ne demek. Mehmet Yüzüak benim öz kocama, Murat Taşdemir’e benim için Türkiye’nin en namuslu kadını demişti”

Haberin Devamı

Banu Alkan’ı hadsizlik ve terbiyesizlikle suçlayan Semiha Yankı, eleştirilerini şöyle dile getirdi: “Hadsiz ve terbiyesiz bir kadın. Kendi güzelliğinden bahsediyor. Bikinili fotoğrafları çekildiğinde 40 sene önceydi herhalde. Başına Murat Taşdemir düştü herhalde. Psikiyatriste ihtiyacı var. Yaptıkları normal bir kadının yapacağı şeyler değil. Seda Sayan’ı döveceğini söylüyor. Seda onu duvar posteri yapar, jiletle kazırlar. Adama sen kimsin diye sorarlar, ayıp. Ona kimse Afrodit ünvanını vermedi. Kendisi Afrodit’im diye ortaya çıktı”

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!