Göğsümü gere gere huzurlarınızdayım

Güncelleme Tarihi:

Göğsümü gere gere huzurlarınızdayım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2011 00:00

Yaz hitlerinin vazgeçilmezi Bengü bu yaz da bombayı patlattı. ‘Dört dörtlük’ isimli 10 şarkıdan oluşan yeni albümünün çıkış parçası ‘Aşkım’ listelerin başında. Bengü özel hayatını ve yeni seksi imajını ilk kez bu kadar açık yüreklilikle anlattı.

Haberin Devamı

- Albümünüzün adı ‘Dört Dörtlük’. Gerçekten adı gibi bir albüm oldu mu?
- Dört dörtlük olmak zorundaydı. Çünkü kariyerimde mihenk taşı gibi gördüğüm bir albüm bu. Sıfır hatayla yürümeliydik. Her geçen albümde başarım büyüdükçe omuzlarımda daha ayrı bir yük ve büyüyen bir sorumluluk hissediyorum. Boşvermişlik yok hayatımda. Küçükken bugünü hayal ederdim ve dualarım geri çevrilmedi. Hep çalışarak iki gömlek yukarı gittim. Şu an bulunduğum yere de kolay gelmedim ve kolay kolay da kaybetmem! Bu albümün başarısı ve farklılığı şu olabilir: İşte müziğim bu; göğsümü gere gere de huzurlarınızdayım!
- Albümde Serdar Ortaç şarkısı yine yok. Küslük var mı?
- Sence küslük olabilir mi? ‘Korkma Kalbim’ düetimizden sonra rahat 200 tane konser verdiysem ilk beş şarkım Serdar Ortaç imzalıdır. O bir efsane!
- Besteci Şehrazat, Twitter’da “Bengü’ye şarkı verdiğim için pişmanım” yazmış... Çıkış şarkısı Şehrazat’ın şarkısı olmadığı için mi bunlar oldu?
- Öyle yazdığını duydum ama nedenini anlayamadım. Eserlerine hayranlık duyduğum büyük bir hanımefendi böyle bir şey yazdıysa bir bildiği vardır. Saygım ve sevgim sonsuz.
- Şehrazat’ın “Beni kandırıp şarkımı değiştirdiler” iddiasına ne diyeceksiniz?
- Bunlar tamamen dışımda gelişen olaylar. Ortada büyük bir başarı var ben de bu bunun en olumlu etkilerini yaşıyorum. Son sözüm bu!
- Repertuvar aşamasında Sinan’ın kapısını çaldık. Çok eski dostum ve son zamanların yükselen müzik adamı. Elinde hazır birkaç şarkıyı dinledik, onlardan biri de ‘Aşkım’dı. Havalara uçtum duyunca. “Bu şarkıyı ben söylemeliyim” dedim. Başka hiçbir konu beni ilgilendirmiyor. Sinan da bunun üzerine cümle bile kurmadı. O kapalı kutudur.

Haberin Devamı

AKIN ADAM GİBİ ADAM AMA ONA ÇOCUĞUM DİYORUM

- ‘Veda’ ilk kez sözlerini kendiniz yazdığınız bir şarkı. Akın Bey’le ayrıldığınızda yazmışsınız...
- Akın’la hiç ayrılmadık. Allah yazdıysa bozsun! En fazla konuşmadığımız süre 15 dakikadır. Albümdeki o şarkı da ufak bir duygu patlamasıydı. En sevdiğim adama hiçbir zaman veda etmeyi düşünmüyorum.
- Akın Bey şarkıyı dinledikten sonra ne dedi?
- O ‘Aşkım’ şarkısına kopuyor. Bir de ‘Çetele’ şarkısını seviyor!
- Aşkım lafını aranızda kullanır mısınız?
- Bunlar boş şeyler! Sözler gelir geçer, hatta uçar gider; önemli olan iki hayatı bir hayatta buluşturmak! Biz birbirimize hâlâ ‘çocuğum’ diyoruz.
- Akın Bey’le dört yıldır birliktesiniz. Nedir sizi ona bu kadar aşık eden?
- İki ruh birleşir ve dört dörtlük buluşursa üstüne daha ne diyeyim... Adam gibi adamdır ve en yakın dostumdur.
- Hep böyle uzun süreli birliktelikler mi yaşadınız?
- Hoppaaaa! Eskiyi konuşmaya ne gerek var? Kolay kolay aşığım demem ben anladın sen!
- Akın Bey kıskanç mı?
- Ama olmaz ki hep Akın hep Akın! Beni güzel görmeyi sever ve hiçbir şeyime de karışmaz.
- Erkek arkadaşınız sizi nasıl heyecanlandırır? Güzel sözler, çiçekler...
- E şıkkı: Hiçbiri! İkimiz de istediğimiz sürece beraber olalım bana yeter!
- Evlenmeyi ve çocuk yapmayı düşünüyor musunuz?
- Yapacağım daha çok şey var. Adımlarıma virgül koymayı düşündüğüm zaman belki karar verebiliriz. Ama çocuk yapmak istersem de dadılarla değil kendi ellerimle büyütmek isterim. Anlaşılan o ki daha zaman var. Çünkü sahne benim şah damarım ve kesilirse kan kaybederim. Işıklar gözümü aldıkça çok mutluyum.

Haberin Devamı

SEKSİLİK SAÇTA DEĞİL BAŞTADIR

- Neden yeniden sarı saça döndünüz?
- Siyah saçtan sıkıldım ve kendimi böyle sevdim. Çok da sevildi. Yıldırım Özdemir’e başka şehirlerden Bengü saçı boyatmaya gelenleri duydum. Yaşasın o zaman, bu saçla devam!
- Sarı saçın kadınları daha seksi göstertdiği söylenir...
- Seksapelite saçta değil baştadır (Gülüyor). İki tel saçla seksi olunmaz. Bir kadın karşıdan öyle bir yürür, ne saça bakarsın ne başka bir şeye... Ruhtur her şeyi yansıtan!
- ‘Aşkım’ klibinde hem masum hem seksi bir kadın var. Masum kız benzetmesi sıktı mı?
- Aşkım klibim en sevdiğim kliplerimden oldu. Yüzüm sıfır makyaj; üzerimde en sevdiğim kıyafetlerle dans ederek çektik klibimi! Masum ve seksi yakıştırman için de teşekkür ederim. Tam yapmak istediğimi anlattın.
- Size göre seksiliğin tanımı nedir?
- Şeffaf yani su gibi doğal olmaktır.
- Hiç aldatıldınız mı?
- Beni aldatan kendini çoktan aldatmıştır.
- Hayat mottonuz var mı?
- Life is Life (Hayat hayattır).

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!