Göç Zamanı 10. son bölümde şoke eden intihar - izle

Güncelleme Tarihi:

Göç Zamanı 10. son bölümde şoke eden intihar - izle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2016 17:39

STAR TV'nin ilgiyle takip edilen yeni dizisi Göç Zamanı dün akşam 10. bölümü ile ekrana geldi. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı Göç Zamanı herkesi ekrana kilitledi. Göç Zamanı 10. bölümde yaşananlar ve son bölüm detayları haberimizde.

Haberin Devamı

Göç Zamanı dün akşam 10. bölümünü yayınladı. Yılmaz'ın hayatı Hande'nin cesedinin yanında yakalanması ile alt üst oluyor. Göç Zamanı son bölümde yaşananları sizler için derledik.

Hande’nin cesedi başında yakalanan Yılmaz’ın hayatı bambaşka bir yola giriyor. Buradan dönüşü mümkün olacak mı? Sevgi ve Demir; Yılmaz’ın yakalanmasıyla yıkıyorlar. Artık onlar için de hayat hiç kolay olmayacak…

Hande’nin gizemli ablası, Hande’nin öldüğünü haber alır almaz hastaneden kaçıyor. Yılmaz, suçsuzluğunu ispatlamak zorunda. Ama daha büyük bir tehlike adım adım yaklaşıyor. Kiraz’ın kaçtığını gören Yemin peşinde. Kız kardeşini adamların elinden kurtarmak için elinden geleni yapıyor. Başaracak mı, yoksa Kiraz karanlık bir dehlize kaybolup gidecek mi? Cennet, Kiraz’ın kaybolmasıyla birlikte tamamen yıkılıyor. Tek ümidi Yemin….

Haberin Devamı

GÖÇ ZAMANI SON BÖLÜM İZLE

Göç Zamanı konusu
Göç Zamanı 30 Ocak 2016 yılında Star TV'de yayın hayatına başlayan, başrolerini Vahide Perçin ve Talat Bulut'un paylaştıkları dizidir.Göç Zamanı, bir annenin; Cennet'in zulümden kaçırdığı çocuklarıyla birlikte bilmeden girdiği bir cehennemde; her biri gözlerinin önünde dağılıp giderken onlara sahip çıkmak için gösterdiği inanılmaz mücadeleyi ve onlar için çırpınışının öyküsünü anlatıyor.

Yayın Günü: 2 Nisan Cumartesi
Yayın Saati: 20.00

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!