Gençlere UludaÄŸ'da yaz kampı

Güncelleme Tarihi:

Gençlere Uludağda yaz kampı
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 02, 2006 18:01

Yaz tatilinizi Uludağ'ın tertemiz havasında, çeşitli eğlence ve aktivitelerle geçirmek ister misiniz? Eğer bu sizin için de ideal bir tatilse Geleceğin Yıldızları'nın düzenlediği Yaz Kampı sizi bekliyor. 7 ile 13 yaş arasındaki gençlere yönelik olarak düzenlenen kamp 1 ile 15 Temmuz ve 2 ile 16 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Gençlerin ilgi alanlarına göre yönlendirilerek kendilerini keÅŸfetmelerinin saÄŸlandığı GeleceÄŸin Yıldızları Yaz GeliÅŸim Kampı, katılımcıların eÄŸlenmesinin yanı sıra sorumluluk duygularını da geliÅŸtirmeyi hedefliyor.Â

SANAT VE SPOR İÇİÇE

Kamp süresince gençlere basketbol, futbol, hokey, voleybol, okçuluk, frizbi, roller – blade, badminton gibi sporların yanı sıra resim, ahşap boyama ve yontma, seramik, fotoğraf, müzik, dans gibi ekiliklere katılma olanağı da sağlanıyor.

Uludağ’ın gizli güzelliklerini keşfetme amacı ile yapılan turlarda ise katılımcılar zirve yürüyüşü yapıyor, teorik ve uygulamalı olarak doğada yaşam eğitimleri alıyor.

Türkiye’nin International Camping Fellowship, Association of Independent Camps ve Leave No Trace gibi uluslararası kamp birliklerine üye tek kuruIuşu olan Geleceğin Yıldızları’nın, düzenlediği Yaz Gelişim Kampı’nda her üç katılımcı için bir koç görev yapıyor. Geleceğin Yıldızları’nda yetişmiş kampçılık ve liderlik tecrübesine sahip 45 kişilik koç ekibinin yanı sıra, 15 yönetici ve 20 asistan koç 24 saat kampçılarla ilgileniyor. Ayrıca, deneyimli bir doktor ve hemşire de kamp boyunca gençlerin sağlık soru ve sorunları ile ilgileniyor.

Haberin Devamı

1 – 15 temmuz ve 2 – 16 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan Geleceğin Yıldızları Yaz Gelişim Kampı’nın katılım ücreti 1.910 YTL + KDV. Peşin ödemelerde yüzde beş indirim uygulanıyor. Tüm kredi kartlarına 5, WorldCard’a ise 7 taksit yapılıyor.

Yaz Gelişim Kampı 1-15 Temmuz / 2-16 Ağustos – 1.910 YTL + KDV
Basketbol Gelişim Kampı 1-15 Temmuz - 1.910 YTL + KDV
Uluslararası Gençlik Kampı 17-31 Temmuz / 2-16 Ağustos - 1.910 YTL + KDV
Geleceğin Yönetmenleri Kampı 2-16 Ağustos – 2.030 YTL + KDV
Fiziksel Gelişim Kampı 2-16 Ağustos – 1.910 YTL + KDV
Geleceğin Yıldızları Yaz Kampları – Alaçatı
Alaçatı Sörf Kampı  17-24 Temmuz / 25 Temmuz– 1 Ağustos / 2-9 Ağustos – 1.910 YTL+KDV
Geleceğin Yıldızları Yaz Kampları – Ege Denizi
Yelken Eğitim Kampı 12-19 Ağustos – 2.450 YTL + KDV

Ayrıntılı bilgi için:
www.geleceginyildizlari.com

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!