Gecenin Kraliçesi 4. bölüm fragmanı yayınlandı – İzle

Güncelleme Tarihi:

Gecenin Kraliçesi 4. bölüm fragmanı yayınlandı – İzle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2016 04:43

Star TV’nin iddialı dizilerinden Gecenin Kraliçesi 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen dizinin yayınlanan son bölümünde beklenmedik gelişmeler oldu. İşte Gecenin Kraliçesi 4. bölüm fragmanı ve son bölüm detayları...

Haberin Devamı

Star Tv’de Salı günü ekranlara gelen ve her bölümü merakla beklenen Gecenin Kraliçesi 4. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Acı ve hüzün dolu bir aşk hikayesini anlatan dizinin yeni bölümünde, izleyiciyi sürpriz gelişmeler bekliyor.   

GECENİN KRALİÇESİ 3. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“Kartal, Selin’in onun yüzüstü bırakmasının şokunu atlatamadan Selin ve Aziz’i birlikte görür ve yıkılır. Kartal’ın yazdığı veda mektubunu okuyan Esra çılgına döner ve Kartal’ın peşine düşer. Esra, Kartal’ı aramaya Emre’nin evine gelir, Kartal ve Selin’in birlikte kaçtıklarını düşünen Emre,  Esra’yı sakinleştirip göndermeyi başarır. Tam kurtuldum derken Kartal’ın yalnız başına geri gelişiyle daha da şaşırır. Esra’nın yaptıklarını öğrenen Kartal, tüm bunlara sebep olduğu için darmadağın olur.

Haberin Devamı

Esra, Kartal’ın onu terk ettiğini söylediğinde Aziz ve Mert deliye dönerler. Selin ise olayları hiç bilmiyormuş gibi davranır. Ve bu sırada Aziz’in de 4 yıl önce Kartal’la olan aşklarına nasıl engel olduğunu öğrenir. Kızının haline çok üzülen Aziz’in tek isteği bir an önce Kartal’ı bulmaktır. Kartal, her şeyi olduğu gibi Aziz’e anlatmaya karar verir. Yaşadıklarına daha fazla katlanacak gücü kalmamıştır. Selin ise ev içinde Esra’ya destek olma rolünü oynamaktadır.  

Kartal, Aziz’e her şeyi anlatmaya karar verir. Bu hesapları yaparken Selin’in oğlu Osman’ın varlığından haberi olmayan Kartal’ın Osman ile karşılaşması tüm planları alt üst eder.”

İŞTE GECENİN KRALİÇESİ 4. BÖLÜM FRAGMAN

Başrollerinde Meryem Uzerli, Murat Yıldırım ve Uğur Polat'ın yer aldığı 'Gecenin Kraliçesi' yeni bölümüyle 2 Şubat 2016 Salı akşamı saat 20.00'da Star TV’de yayınlanacak. 

BAKMADAN GEÇME!