Geçen yıllar onlara yaradı

Güncelleme Tarihi:

Geçen yıllar onlara yaradı
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2006 00:00

Ünlülerin albümleri karıştırmaktan hoşlandıkları söylenemez. Bunları en yakınlarının dışında kimsenin görmesini istemezler. Ancak o eski fotoğraflardan bazıları, geçtiğimiz günlerde OK dergisinde yayınlandı. Albümlerini köşe bucak saklamalarının nedeni de böylece ortaya çıktı!

JORDAN

Katie Andre, şimdilerde iki çocuk sahibi çok mutlu bir şarkıcı... Ama geçmişte Katie Price adıyla biliniyordu ve en büyük isteği günün birinde ünlü olmaktı. Bu fotoğraf çekildiğinde büyük hayaller peşinde koşan bir öğrenci olan yıldız, o günden bu yana tam üç kez estetik operasyon geçirdi. Nitekim bugün dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak tanınıyor.

VICTORIA BECKHAM

Victoria Beckham, daha "Spice Girls" topluluğu kurulmadan önce, mankenlik ajanslarına göndermek üzere bazı fotoğraflar çektirmişti. 1992’de çekilen bu fotoğraflar, sonradan Beckham’ın başına dert oldu. Dünyada en çok fotoğrafı çekilen kadın, haklı olarak bu fotoğraflarının ortaya çıkmasından hiç memnun değil!

ELIZABETH HURLEY

Elizabeth Hurley "Dört Nikah Bir Cenaze" filminin galasına erkek arkadaşı Hugh Grant ile katıldığı gece, dünyanın en güzel kadınlarından biri ilan edildi. Oysa ünlü oyuncunun 80’li yılların başında çektirdiği fotoğrafları, "dünya güzeli" tanımına pek uymuyordu! Hurley, şöhrete giden yolun başında, değişim sürecini kaşlarını aldırıp fazla kilolarından kurtularak başlattı ve bugünlere geldi.

DANNII MINOGUE

Okulda erkek arkadaşları onunla "şişko" diye alay ediyorlardı. Pop yıldızı olmaya karar verince ilk işi fazla kilolarından kurtulmak oldu. Ardından da giyim stilini ve saç modelini değiştirdi. Eski Dannii Minogue ile bugünün ünlü şarkıcısı arasındaki fark şaşırtıcı.

CATHERINE ZETA JONES

Catherine Zeta Jones, Güney Galler bölgesinde doğup büyümüştü. En büyük hayali başarılı bir oyuncu olmaktı. 1991’de İngiliz televizyonunda "The Darling Buds of May" adlı dizide rol almaya başladı. Beş yıl sonra gelen "Zorro’nun İşareti" filmi şöhretini perçinledi. Amerikalı aktör Michael Douglas ile evlendikten sonra da şöhretin zirvesine ulaşan oyuncu, bugün geçmişte çektirdiği fotoğraflara bakmak bile istemiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!