Gece için hazır mısınız?

Güncelleme Tarihi:

Gece için hazır mısınız
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 1998 00:00

Haberin Devamı

Yalnızca kıyafet sorunu nedeniyle sosyal yaşamınızı ertelemeyin. Pratik çözümler ve önceden alacağınız önlemlerle geceyi renklendirebilirsiniz.

Çalışan kadınlar da ev kadınları da günlerini hep aynı program içinde geçirmekten sıkılıyorlar. Oysa sosyal yaşantınızın tekdüze olmasından yakınmak yerine sosyal hayatınızı renklendirmeyi deneyebilirsiniz. En son ne zaman dışarda yemeğe çıktığınızı ya da sinemaya gittiğinizi hatırlıyor musunuz? Bir yemek ya da kokteyl davetine katılmadan önce fazla zaman kaybetmeden hazırlanmanız da mümkün. Haydi, birkaç dakikada hazırlanın ve çıkın...

SADE ELBİSENİN YERİ AYRI

Günün her saatinde giyebileceğiniz sade bir elbiseniz olmalı. Bu elbiseyle işe de gidebilirsiniz. İş yerinden ayrılırken bir kolye ve küpeyle elbisenin görünüşünü zenginleştirebilirsiniz. Makyajınızı temizleyip yeniden makyaj yapmaya zamanınız olmayabilir. Sabah yaptığınız makyajın üzerine daha güçlü renklerle ilave yaparsanız geceye hazır olursunuz.

SENTETİK BLUZLER

İş yerine giderken etek bluz giyme alışkanlığınız varsa, çantanıza sentetik bir bluz koyabilirsiniz. Sentetik kumaşlar buruşmaz ve gece için uygundur.

PANTOLON DA ŞIK OLABİLİR

Elbise ya da etek giymek istemeyebilirsiniz.O halde gece için koyu renk bir pantolon üzerine beyaz bir bluz ideal olabilir. Gardırobunuzda siyah ya da kahverengi klasik kesimli bir pantolonu her zaman hazır bulundurun.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!