Gecce’nin sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Gecce’nin sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2010 01:00

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Gecce Mekan Oscar’larında bir ilke imza atıldı.

Haberin Devamı

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Gecce Mekan Oscar’larında bir ilke imza atıldı. Bugüne kadar mekan sahipleri görkemli adreslerde düzenlenen törenlere katılarak ödüllerini alırken, bu kez organizasyon ödüle layık bulunanların ayağına gitti. Hem de özel olarak süslenmiş bir otobüsle...

Taksim, Tarlabaşı, Unkapanı, Haliç, Galata Köprüsü, Eminönü, Dolmabahçe Sarayı, Beşiktaş, İstinye, Boğaz, Bebek, Ortaköy, Nahide, Reina ve Sortie güzergahında yol alan otobüsün üzerinde yol boyunca 25 manken şov yaptı. Saba Tümer ve Ayşe Özyılmazel’in eğlenceli sunumlarıyla renk kattığı organizasyondan hiçbir mekan sahibinin haberi yoktu. Herkes için rutin bir geceydi; mekanlarda yemekler yeniyor, eğlence devam ediyordu.

Derken birden kapı önleri kornalar, konfetiler, havai fişeklerle renklendi. Önce gecce otobüsü görüldü, sonra elinde mikrofonuyla Saba Tümer ve Ayşe Özyılmazel... Ardından da Kenan Erçetingöz ve gecce ekibi ortaya çıktı.

İlk anda neye uğradıklarını şaşıran müşteriler, durum anlaşılınca mekanları alkışlarla inletti. Mekan sahipleri de onlara bu payeyi veren müşterilerinin önünde ödüllerine kavuştu.

Gecce.com kurucusu ve başkanı Kenan Erçetingöz, bu özel gece için “Bu sene bizzat mekanların ayaklarına giderek onları ve onların bu ödülü kazanmasında en büyük paya sahip olan müşterilerini onurlandırmak istedik” dedi.

Haberin Devamı

GECE HAYATININ GURUSU

Çapamarka’nın kurucusu İzzet Çapa, “Efsane işletmeci” ve “Gece hayatının gurusu” ödüllerinin sahibi oldu. Ödülü o sırada mekanda bulunan annesi Gürnar Hanım’a armağan eden Çapa, “Guru Türkçe’de pir anlamına gelir. Pirleri leylekler getirmez, onları anneler yetiştirir. Bu yüzden ödülü anneme armağan ediyorum” dedi. Bu sözler karşısında aşırı heyecanlanan Gürnar Çapa, tansiyonu çıktığı için apar topar hastaneye kaldırıldı. Yapılan müdahalenin ardından da tekrar kutlamaya katıldı.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!