Garantili ölüm için soyunup atladı

Güncelleme Tarihi:

Garantili ölüm için soyunup atladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2005 01:07

Ressam nişanlısıyla tartıştıktan sonra Boğaziçi Köprüsü’ne giden mimar genç paraşüt etkisi olmasın diye montunu ve gömleğini çıkarıp ölüme atladı.

Mimar Kutsal Güngör (26), önceki akşam saat 22.00 sıralarında 2 yıldır birlikte oturduğu teras katında nişanlısı ressam Nehir Cinkaya (25) ile tartıştı. Tartışmanın ardından telaşlı bir şekilde merdivenlerden inen Güngör, evin önünde park halindeki 20 ZR 663 plakalı Mitsibushi cipe binip, farları bile yakmadan hızla uzaklaştı.

Arkasından ‘Dur’ diye bağırdı

Tartışmayı duyan komşuları, nişanlısının arkasından panik içinde koşan Cinkaya’nın, ‘Kutsal dur’ diye bağırdığını söylediler. Kutsal Güngör, 23.00 sıralarında Boğaziçi Köprüsü’nün Anadolu Yakası’na geçiş istikametinde görüldü.

Üzerindekileri tek tek çıkardı

Görgü tanıklarının iddiasına göre, mimar genç cipi yolun kenarına çektikten sonra üzerindekileri çıkarıp atletle kaldı. Daha sonra korkulukları aşıp denize atladı. Cinkaya, polise verdiği ifadesinde ‘Evlenmeye hazırlanıyorduk. Çok özel bir nedenle tartıştık. Böyle bir şey yapacağını beklemiyordum’ dedi. Zorel Tekstil adına kayıtlı cipi Nehir Cinkaya’ya teslim edildi.

Paraşüt etkisi olmasın diye

Bir polis yetkilisi, Kutsal Güngör’ün denize atletle atlamasını, ‘Üzerlerindeki palto ve montlar paraşüt etkisi yaptığı için kurtulanlar oldu. Herhalde, kurtulma ihtimalini tamamen ortadan kaldırmak istedi’ diye yorumladı.

Sevgililer günü anketi

Mimar Kutsal Güngör Sevgililer Günü’nde, Trendsetter Dergisi’nin yaptığı ankette soruları şöyle yanıtlamıştı:

Sevgililer Günü hakkında en nefret ettiğiniz şey?

Hediye almak

Hayalinizdeki Sevgililer Günü hediyesi?

Hediye almaktan nefret ettiğim için yok.

Sizce iyi bir ilişkinin sırrı?

Güven

Sevgilinizle özel bir şarkınız var mı?

Yok

Sevgiliniz dışında bağımlı olduğunuz bir şey?

Evim
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!