Game of Thrones'tan üç yeni teaser

Güncelleme Tarihi:

Game of Thronestan üç yeni teaser
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2016 03:07

ABD televizyon kanalı HBO’da ekrana gelen efsane dizi Game of Thrones’un 6. sezonundan üç teaser birden yayınlandı. Stark Hanedanı'nın konu edildiği teaser sonrasında Jon Snow'un yaşayıp yaşamadığı merak konusu oldu.

Haberin Devamı

24 Nisan'da yeni sezonuyla ekranlara geri dönecek Game of Thrones’un web sitesinde 6. sezona ait üç yeni teaser yayınlandı. Teaser'lar Stark, Lannister ve Targaryen hanedanlarına ilişkin ipuçları veriyor.

'Teaser'lardan ilkinde Stark Hanedanı'nın kalesi Winterfell'i eline geçiren Bolton Hanedanı'ndan Ramsey Bolton'un sesi duyuluyor. Bolton teaser’da "Winterfell benim, gel ve gör" diyor.

Bu sözler, akıbetine yönelik komplo teorilerinin bitmek bilmediği Jon Snow'un hayatta olduğu yönündeki dedikoduları arttıracağa benziyor. Fakat çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, yapımcıların Jon Snow'un dönmesiyle büyük bir sürprize imza atmaya hazırlandıklarını iddia eden açıklamalarının bilinçli yapıldığını iddia ediyor. 'Flashback' sahneler ile hikayenin eksik parçalarının tamamlanmasının beklendiği yeni sezonda Jon Snow'un hikayesinin de netlik kazanacağı sıklıkla dile getirilen iddialar arasında bulunuyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde yeni sezonda Jon Snow ile Ramsey Bolton arasında büyük bir savaş yaşanacağı iddiası diziye yakın bir kaynak tarafından sızdırılmıştı. Ayrıca Gece Nöbeti'ne katılan Jon Snow'u canlandıran Kit Harrington'ın 6. sezon çekimlerinde Stark Hanedanı'na ait zırhlarla dizi setinde görülmesi de Jon Snow’un yaşadığına dair dedikoduları güçlendiriyor.

Teaser'ların ikincisinde Lannister Hanedanı'na yer veriliyor. Büyük bir savaşın yaklaşmakta olduğuna dair bir izlenim bırakan teaser'ın üçüncüsü ise Targaryen hanedanına ait.

İşte HBO'nun yayınladığı yeni teaser’lar:

STARK HANEDANI’NA AİT 'TEASER'

LANNİSTER HANEDANI’NA AİT 'TEASER'

TARGARYEN HANEDANI’NA AİT 'TEASER'

Game of Thrones’un 6. Sezon tanıtımında; Brian Stark’ın söylediği “Neler olacağına dair hiçbir şey bilmiyorlar” sözü yeni sezonun hayli heyecan geçeceğini düşündürüyor.

GAME OF THRONES 6. SEZON TANITIMI

BAKMADAN GEÇME!