Fobik yıldızlar

Güncelleme Tarihi:

Fobik yıldızlar
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2007 00:00

Hollywood’un en ünlü yıldızları onlar. Tüm dünyada yüzbinlerc hayranları ve onlara neredeyse "tanrısal canlılar" gözüyle bakıyorlar. Ama aslında onların diğer insanlardan ve hayranlarından bir farkı yok. Onlar da sevinip üzülüyor, korkup ağlıyor. Onların da aralarında kapalı odalardan, örümcekten ya da mezarlıktan korkanlar var.

Kill Bill filmleriyle tüm dünyada büyük bir üne kavuşan Uma Thurman’ın "klostrofobik" bir kişiliği var, yani kapalı yerlerden korkuyor. Thurman, Kill Bill filminde diri diri gömüldüğü sahneyi oynarken rol yapmadığını ve gerçek bir dehşeti yaşadığını söyledi. "Karayip Korsanları"nın üçüncüsüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Johny Depp ise, palyaço gördüğünde büyük korkuya kapılıyor. Depp, "Boyanmış bir yüzde bir şey var. Sahte bir gülümseme. Yüzeyin altında hep bir karanlık var" diyor.

Ünlü yönetmen ve aktör Woody Allen ise en çok korkusu olan ünlü. Böcekler, güneş ışığı, parlak renkler, çocuklar, yüksek yerler, küçük odalar, kanser ve kalabalıklar, Allen’in fobileri.

Thurman kapalı yerden korkuyor

Uma Thurman, kapalı kalmaktan çok korkuyor. Bu nedenle kapalı yerlerden nefret ediyor. Kill bill filminde diri diri gömüldüğü sahneyi "canlandırmamış", kelimenin tam anlamıyla yaşamış.

Palyaço korkusu

Johny Depp, palyaço gördüğünde elinin ayağının kesildiğini, çok büyük korkuya kapıldığını söylüyor.

Kim neden korkuyor

Pamela AndersonAynalardan

Orlando BloomDomuzlardan

Sarah M. GellarMezarlıktan

Keanu ReevesKaranlıktan

Christina RicciHavuzdan

Tyra BanksBalinalardan

B.B. ThorntonAntikalardan
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!