Fincanı unuttu

Güncelleme Tarihi:

Fincanı unuttu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2010 16:06

Haberin Devamı

Beckham erkek modasında öncü oldu                               

Dolce&Gabbana markasının yaratıcılarından Stefano Gabbana, David Beckham’a övgüler yağdırdı. Los Angeles Times gazetesine konuşan ünlü modacı, Beckham’ın erkek modasında öncü olduğunu söyledi.

Dünyaca ünlü Dolce&Gabbana markasının yaratıcılarından Stefano Gabbana, geçtiğimiz gün Los Angeles Times gazetesine çarpıcı açıklamalar yaptı. Verdiği söyleyişi de ıngiliz futbolcu David Beckham’a övgüler yağdıran Gabbana, Beckham’la birlikte erkeklerin moda anlayışının değiştiğini söyledi. ışte ünlü modacının o açıklaması: “David Beckham, erkeklerle iletişim kurmamız için bir kanal oldu. Eşi ve çocuklarıyla düzgün bir adam imajı çizen David’i gören erkekler, ‘Onun giydiklerini ben de giyerim’ dediler. Ondan önce moda sanki sadece gay’ler ya da garip insanlar için gibi algılanıyordu. Erkekler özel şeyler giymekten çekiniyordu. David bu önyargıyı kırdı.”

----------------

Haberin Devamı

Kardeşlerin bir günlük kaçamağı

Avustralyalı model kardeşler Jessica Hart ve Ashley Hart, New York’ta güzel havanın tadını çıkardı. Yoğun işleri nedeniyle tatile çıkamayan kardeşler, sadece bir günü kendilerine ayırıp New York’taki Central Park’ta eğlenceli bir gün geçirdi.
Çimlerin üzerinde güneşlenen modeller frizbi oynayıp, dondurma yemeyi de ihmal etmedi.

----------------

Yeni arabasını test etti

Yanına yakın arkadaşı Sean Kingston’u da alan Justin Bieber, yeni aldığı Lamborghini marka spor arabasıyla test sürüşüne çıktı. Los Angeles sokaklarında arabasıyla turlayan 16 yaşındaki şarkıcı, kendisini görüntüleyen paparazzilere dil çıkardı.

----------------

Karalar bağladı

“Gossip Girl”ün yıldızlarından Michelle Trachtenberg, dizinin New York’taki setinde görüntülendi. Rol gereği hamile olan 24 yaşındaki oyuncu, göbeğini tutarak objektiflerden uzaklaştı.

--------------

Fincanı unuttu

Naomi Watts, geçtiğimiz gün California Santa Monica’da 19 aylık oğlu Kai’le birlikte görüntülendi. Evinin yakınlarında yürüyüşe çıkan güzel oyuncu, elindeki fincanı ise bırakmayı unutmuştu.

---------------

Yeniden yönetmen koltuğunda

Haberin Devamı

Efsane şarkıcı Madonna, “W.E” adlı romantik drama türündeki film için yönetmen koltuğuna oturdu. Bu, ünlü şarkıcının ilk yönetmenlik deneyimi değil. Madonna daha önce de “M by Madonna” adlı bir reklam filmi ve “Filth and Wisdom” adlı filmin yönetmenliğini üstlenmişti. Başrolünde Abbie Cornish’in oynadığı yeni filmin çekimlerine başlayan 51 yaşındaki yıldız, filmin Londra’daki setinde görüntülendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!