Festivalin yıldızı oldular

Güncelleme Tarihi:

Festivalin yıldızı oldular
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2010 11:22

Efes Pilsen One Love Festival 9, müzikseverlere muhteşem iki gün yaşattı. İlk gün Fischerspooner ve Groove Armada, festivalin son gününde ise Sophie Ellis Bextor ve The Ting Tings izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Karnaval havasında geçen festivalde ilk günün yıldızı dünyaca ünlü Amerikalı grup Fischerspooner oldu.

Haberin Devamı

Festivalin yıldızı oldular
Festivalin yıldızı oldular

FESTİVALDEN RENKLİ FOTOĞRAFLAR

Efes Pilsen One Love Müzik Festivali, gençleri ve ruhunu eğlenceye açanları geçtiğimiz hafta sonu Santralİstanbul’da buluşturdu. Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen festivalin ilk günü, Sertaç Özgümüş, Selim Siyami Sümer, Taçkın Bilal ve Ali Cihan’dan kurulu Multitap’in renkli performansıyla başladı. Grubun ardından sahne alan Sattas, reggae sevmeyenleri bile coşturmayı başardı.

/images/100/0x0/55eb10e3f018fbb8f8a8d24c
Ana sahnede günün üçüncü performansı, The Whitest Boy Alive’dan geldi. Sahnede çok eğlendiğini gözlenen grubun lideri Erlend Oye, “Sonunda Türkiye’de, İstanbul’dayız. Sizinle olduğumuz için çok mutluyuz” dedi. Başarılı grup, kendilerini dünya çapında şöhrete kavuşturan “Burning”i çalmayı da ihmal etmedi.

Festivalde ilk günün yıldızı, Groove Armada’dan önce sahne alan Fischerspooner’dı. Electroclash müzik türünün efsanevi grubu, Santralistanbul’u karnavala çevirdi, festivalcilere unutulmayacak bir şov sundu.

Ve gecenin finali ünlü İngiliz grup Groove Armada ile yapıldı. Ancak Groove Armada, Fischerspooner’dan sonra deyim yerindeyse ‘ağır kaçtı’. Yeni albümleri “Black Light”taki şarkıları da çalan grubun solistleri Saint Saviour ve Mc Mad enerji patlaması yaşasa da, aynı enerjiyi izleyiciye geçiremedi...Festivalciler, 19 Haziran Cumartesi Groove Armada, Fischerspooner, The Whitest Boy Alive, Sattas, Multitap; 20 Haziran Pazar günü ise The Ting Tings, Sophie Ellis-Bextor, Wild Beasts, İlhan Erşahin’s İstanbul Sessions featuring Erik Truffaz, The Revolters ve Gizli Özne’yle festival havasını yaşadılar. Konserlerin ardından festivalciler partilerde müziğe ve dansa devam etti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!