Fairground Attraction İstanbul'da

Güncelleme Tarihi:

Fairground Attraction İstanbulda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2007 15:28

1988 yılında ilk parçaları “Perfect” ile1 numaraya yerleşen Fairground Attnaction'u dinlemeye ne dersin?

Haberin Devamı


Yer: Bronx Club
Tarihler: 24.11.2007~25.11.2007
21:00
Telefon: 0212 293 53 98 - Bronx
Adres: İstiklal Caddesi, Terkos Çıkmazı 8/1, Beyoğlu
Nereden Alırım: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Bronx

 
 
 Başta, son yirmi yılın unutulmaz hit’lerinden biri olan “PERFECT” olmak üzere “Find My Love”, “A Smile In A Whisper”, “Clare”, “Walking After Midnight”, “The Moon Is Mine”, “Comedy Waltz” ve “Watching The Party” gibi onlarca parçayla adını müzik tarihine altın harflerle yazdıran FAIRGROUND ATTRACTION’ın sesi ve yaratıcı dehası Eddi Reader önderliğinde ilk defa İstanbul’da !!!

1988 yılında ilk parçaları “PERFECT” yayınlanır yayınlanmaz İngiltere Müzik Listeleri’nde 1 numaraya yerleşen FAIRGROUND ATTRACTION, aynı başarıyı folk, jazz, country ve etnik öğeleri harmanlayan ritm ve duygu dolu parçalarının yer aldığı “THE FIRST OF A MILLION KISSES” albümüyle de yakaladı. Albümde yer alan “PERFECT” dışındaki parçalardan üçü (“Find My Love”, “A Smile In A Whisper” ve “Clare”) İngiltere Müzik Listeleri’nde zirveye yerleşti.

Haberin Devamı

FAIRGROUND ATTRACTION, 1989 BRIT AWARDS’da hem “PERFECT” ile ‘En İyi Parça’, hem de “THE FIRST OF A MILLION KISSES” albümüyle ‘En İyi Albüm’ ödüllerine layık görüldü.
Avrupa, Amerika ve Uzakdoğu’yu kapsayan başarılı bir dünya turnesinin ardından ikinci albümleri “AY FOND KISS”i yayınlayan grup ilk albümün başarısını tekrarladı. Albümden “Walking After Midnight” Avrupa’da birçok ülkenin müzik listelerinde zirveye yerleşti.

Grubun kurucu, besteci ve sesi olarak ilk günden itibaren ön planda yer alan Eddi Reader, ikinci albümün ardından solo çalışmalarına ağırlık verdi. Bugüne kadar 6 stüdyo albümü yayınlayan Eddi Reader, İngiltere, Amerika, İrlanda ve Japonya’da 300’ün üstünde konser verdi.
2003 yılında FAIRGROUND ATTRACTION’ın Japonya Kawasaki konserinin canlı kaydı albüm olarak yayınlandı. Onu 2004 yılında piyasaya sürülen ve büyük sükse yapan “THE BEST OF FAIRGROUND ATTRACTION” albümü izledi.

20 yıla yaklaşan müzik kariyerinde ilk defa İstanbul’da konser verecek olan FAIRGROUND ATTRACTION’ın sesi Eddi Reader, BRONX sahnesinde grubun hit parçalarına ve solo kariyerinin ses getiren çalışmalarına yer verecek.
Ritm ve duygu yüklü unutulmaz bir gecede dünyanın belki de en önemli ve özel seslerinden birini dinlemeye hazırlıklı olun !!!

 

 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!