Evliyaoğlu Ailesi’nde deprem!

Güncelleme Tarihi:

Evliyaoğlu Ailesi’nde deprem
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2007 00:00

Kanal D’nin, Salı akşamları Türkiye’yi ekran başına kilitleyen dizisi “Binbir Gece”nin önceki akşam ekrana gelen bölümü yine nefesleri kesti.

Haberin Devamı

İzlenme rekorları kıran dizinin bu bölümünde, Şehrazat’ın vurulduğunu öğrenen Onur çılgına döndü ve intikam için harekete geçti. Dizinin finalinde ise, Evliyaoğlu Ailesi’nin gelini Füsun, kocası Ali Kemal’in kendisini aldatıldığını öğrendi.  Kanal D’nin başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Tardu Flordun ve Ceyda Düvenci’nin oynadıkları reyting rekortmeni dizisi “Binbir Gece”nin Salı akşamı yayınlanan 15. bölümü de Türkiye’yi ekran başına kilitledi ve izlenme rekorları kırdı.

Evliyaoğlu Ailesi’nde deprem
Ekrana geldiği ilk günden itibaren Türkiye’nin gündemine oturan dizinin önceki akşam yayınlanan bölümü; A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 25.7 rating ve yüzde 59.3 izlenme payı, Tüm Kişiler’de de yüzde 19.5. rating ve yüzde 47.0 izlenme payı ile yine birinci oldu. Dizinin bu bölümünde; Şehrazat’ın vurulduğunu öğrenen Onur çılgına döndü ve intikam için düğmeye bastı. Bu arada Şehrazat ile Onur arasındaki mesafenin de biraz daha kısaldığı göze çarptı. Dizinin finalinde ise Füsun, kocası Ali Kemal’in kendisini aldattığını öğrendi. Şimdi tüm Türkiye’ye Füsun’un bu duruma nasıl bir tepki vereceğini ve Onur ile Şehrazat arasında bundan sonra neler olacağını merakla bekliyor.

Haberin Devamı

Kanal D’nin, başrollerinde, Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve Uğur Pektaş’ın oynadıkları sevilen bir diğer dizisi “Arka Sokaklar” da yine zirvede yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!