Evliliğine sahip çıktı

Güncelleme Tarihi:

Evliliğine sahip çıktı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2010 17:15

Haberin Devamı

EVLİLİĞİNE SAHİP ÇIKTI

Josh Duhamel’in bir striptizciyle aldattığı eşi Fergie, evliliğine sahip çıktı: “İlişkimiz yaşanan olaydan daha güçlü.”


The Black Eyed Peas grubunun solisti Fergie ile ünlü aktör Josh Duhamel, 2009 yılının başında evlendi. Bir süre önce Duhamel’in eşini striptiz kulübünde çalışan bir dansçıyla aldattığı ortaya çıktı. İhanetin basına yansımasının ardından eşiyle el ele davetlere katılan Fergie, Glamour dergisinin aralık sayısına verdiği röportajda da “Bizim ilişkimiz yaşanan olaydan daha güçlüydü. Yaşadığınız ilişkiye güvenmeniz gerekir, zaten ben de kıskanç biri değilim” dedi.

ANNESİ ALDATTI MI

Genç popçu Miley Cyrus’un ailesi de ihanet iddiasıyla gündeme geldi. Cyrus’un anne ve babasının 17 yıllık evliliklerini bitirme kararı almasına bir ‘yasak aşk’ın neden olduğu öne sürüldü. Söylenenlere göre Cyrus’un annesi Tish Cyrus, kızının geçtiğimiz şubat ayında düet yaptığı rock şarkıcısı Bret Michaels’la ilişki yaşadı, bunu öğrenen Billy Ray Cyrus da eşine boşanma davası açtı.


KIŞLIK POZ

Haberin Devamı

Çizgi romandan sinemaya uyarlanan “The Avengers” filminde rol almaya hazırlanan Scarlett Johansson, marka yüzü olduğu Mango için bir kez daha objektif karşısına geçti. 25 yaşındaki güzel oyuncu, markanın 2010-2011 Sonbahar-Kış koleksiyonu için poz verdi.

 

YORGUN KESHA

Kesha, geçtiğimiz gün Beverly Hills’te alışverişteydi. Bir arkadaşıyla mağazaları dolaşan 23 yaşındaki asi şarkıcı, yorulunca bir duvarın dibine oturdu.

ALBÜMÜ İLK HAFTADA 1 MİLYON SATTI
Taylor Swift’in yeni albümü “Speak Now”, piyasaya çıktığı ilk bir hafta içinde 1 milyon sattı. Lil Wayne’in 2008’de yayınladığı “The Carter III” albümünden bu yana, çıktığı ilk haftada 1 milyon satan başka albüm olmamıştı.


ROMA'DA GÖSTERİM

Julianne Moore, yeni filmi “The Kids Are All Right” filminin Roma Film Festiva-li’ndeki gösterimine katıldı. Kırmızı halıda poz veren Moore, gecenin en
şık isimle-rinden
biriydi.

İKONCAN İKİZLER

Mary-Kate ve Ashley Olsen, moda denince akla gelen ilk isimler arasında yer almak için büyük çaba gösteriyor. Modayla ilgili etkinliklerin neredeyse tümüne katılan ikizler geçtiğimiz gün de moda dergisi Women’s Wear Daily’nin 100’üncü yıl kutlamasındaydı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!