EVLİ MUTLU ÇOCUKLU

Güncelleme Tarihi:

EVLİ MUTLU ÇOCUKLU
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2012 09:01

Haberin Devamı

Yurdal Sert’in aşk tatili   

İvana Sert’le boşanma davaları süren Yurdal Sert, bu yaz yerli yabancı birçok güzelle görüntülendi. İvana Sert’in “Artık tutamıyoruz” dediği Yurdal Bey, önceki gün de Bodrum’da, işadamı Selim Yerebakan’ın Magnum isimli sürat motoruyla gezintideydi. Şarkıcı Altay, Emre Kütük ve Şahan Gökbakar’ın son filmi “Celal ile Ceren”de oynayan Timur Kunt’un da olduğu teknede neşeli görünen Yurdal Sert, arkadaşlarıyla koylarda gezdi.

Aile boyu tatil

İş dünyasının önde gelen isimlerinden Jefi Kamhi, eşi, çocukları ve torunlarıyla Bodrum’da tatil yapıyor. Yalıkavak’taki Highlight Otel’in içindeki Moon Beach’te deniz ve güneşin keyfini çıkaran Cefi-Yasemin Kamhi çiftine büyük kızı Melda Kosif ve eşi Sinan Kosif’in yanı sıra uzun zamandır yurt dışında olan Lara Kamhi de eşlik ediyor.

Haberin Devamı

Evli mutlu çocuklu

Gamze Özçelik ile yaşadığı aşkla adını duyuran işadamı Mehmet Mutlu, evlenerek bekarlığa veda etmişti. Bu evlilikten Cezmi adında bir de oğlu olan Mehmet Mutlu, önceki gün Bodrum’da görüntülendi. Cezmi’nin babasına olan benzerliği ise dikkat çekti.

Falda ne çıktı

Selin İmer, bu yaz yalnızları oynuyor. Kız kıza tatile çıkan İmer, önceki gün Bodrum’da kahve falı bakarken görüntülendi. Hararetle bir şeyler anlatan İmer’in falında aşk mı çıktı bilmem ama bir ara fincanda gördüğü şey onu havalara uçurdu.

Demirörenler Cannes’da

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, yaz boyunca işlerinin yoğunluğundan dolayı ailesiyle birlikte tatil yapamamıştı. Bayram tatilini fırsat bilen ve “İş arasında tatil yapmaya gidiyoruz” diyen Demirören, ailesiyle tatil yapacağı Cannes’a giderken havaalanında görüntülendi. Bu arada başkanın kızı Yelda Demirören ile bacanağı Alican Ulusoy da Cannes tatilinden fotoğraflarını Instagram’da paylaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!