Evlenmek istiyorum

Güncelleme Tarihi:

Evlenmek istiyorum
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2010 01:00

Aysun Kayacı, eski sevgilisi Fatih Aksoy’un yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği “Cuma’ya Kalsa” adlı yeni dizide baldız rolünü üstlendi. “According to Jim” dizisinden uyarlanan yapımın çekimlerine, önceki gün TEM Stüdyoları’nda başlandı. Basın toplantısında soruları yanıtlayan Kayacı, ilginç açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

AYSUN KAYACI FOTOĞRAFLARI 

* Bu işe 17 yaşındayken girdim. O zaman medya bu kadar düzgün değildi ve medyanın şahit olduğu bir ilişki yaşadım. (Emre Aşık’tan bahsediyor.) Cahilliğimizden, çocukluğumuzdan çok faydalananlar oldu. Arada yanlış şeyler, yanlış işler yaptık ama 16-17 yaşındaki bir genç kız tabii ki yanlış işler yapar. Bütün hatalarım internet ortamında duruyor, yapmadığım şeyler de bana yıkıldı. 17 yaşında şöhret olmuş bir insan çocuk şöhrettir ve bütün dünyada bunun örneklerine bakın, hayatları travmalarla doludur.

* Bir açığım vardı eğitimimle ilgili, onu kapatmak için yurtdışına gittim. Gerçekten bana çok iyi geldi. şimdi ise İstanbul’a adapte olmakta zorlanıyorum. Amerika’dayken en güzel şey yalnız kalmaktı. Yalnız kalınca kendini dinliyorsun. Olgunlaşıyorsun. Zamanında yanlışlarım ve hatalarım oldu. şimdi yaşım 30’a geliyor ve çevremdeki insanları daha iyi tanıyorum. Ben hayata çok yalnız başladım. Eğriyi doğruyu gösterenim olmadı. şimdi dostumu da düşmanımı da tanıyorum.

Haberin Devamı

TEZİMİ AMERİKA’DA HAZIRLAYAMADIM            

* Cambridge’in atmosferi bana inanılmaz iyi geldi. Orada okumaktan başka yapacak bir şey yoktu. Oraya sadece bir dönem için kabul edildim. Ben de orada okumayı isterim ama burada da sorumluluklarım var. Çalışmak zorundayım. şu an tezimi yazıyorum. Tezimi orada yazamadım, konsantre olamadım. Oradan kaynak topladım. İstanbul tarihiyle ilgili bir tez hazırladığım için buradaki kütüphanelerden faydalanıyorum.

* Yurtdışındayken diyet yapmadan, çaba sarf etmeden 3-4 kilo verdim. Orada yalnız olduğum için, doğru dürüst akşam yemeği yemiyordum. Bol bol somon ve salata tükettim. ınanılmaz faydalarını gördüm. Hamurlu yiyeceklerden uzak kaldım. Sık sık yürüyüş yaptım. Geldiğimden beri de her gün spora gidiyorum.

BENİ ALACAK KOCA ÇOK ŞANSLI   

* Erkekler kahverengi saçlı halimi beğenmiyor ama kadınlar beğeniyor. Sarı saçlarımdan gerçekten çok sıkılmıştım. Sarışınlığımın bana artık hiçbir şey katmadığını düşündüm. Hatta ben sarışınlığa bir şeyler katıyormuşum gibime geldi. Kendime de yabancılaştım. Geç bile alınmış bir karar olduğunu düşünüyorum. ıyi bir reklam kampanyası olmadığı sürece değiştirmeyi düşünmüyorum. Gösteri dünyasındaki insanlar beğenmiyor olabilir ama normal insanlar beğeniyor. Ben de normal bir insan olmak istiyorum. Ayrıca erkekler zamanında çok beğendi, yeter! Biraz da kadınlar beğensin. Artık beni hiç kimse röfle masrafına sokamaz. Beni alacak koca çok şanslı, saçlarımın üç ayda bir 300 liralık röflesiyle uğraşmayacak.

Haberin Devamı

PINAR ALTUĞ’U ÇOK KISKANDIM

* Benim jenerasyonumdaki meslektaşlarım evlenip çoluk çocuğa karıştı. 30 yaş sendromu dedikleri gerçekmiş. Etrafınızda kocalı, hamile kişiler görünce delleniyorsunuz! Ben de bir denemek istiyorum. “Ben mutlu bir ailede büyümedim, o yüzden evliliğe sıcak bakmıyorum. Korkuyorum. ıyi bir modelini görmedim” diyordum ama şu an özgüvenim var ve evliliğe sıcak bakıyorum.

* Çocuğum olmasını çok istiyorum. Geçtiğimiz gün Pınar Altuğ’un evindeydim. O kadar mutluydular ki, çok kıskandım. Çağla şıkel de aynı şekilde. Benim de uzun vadeli ilişkilerim oldu ama almadılar beni, evde kaldım! (Gülüyor) Tebrik ediyorum o arkadaşları, demek ki onlarda bende olmayan bir artı var. Yine de ben elimden geldiğini yaptığımı düşünüyorum...

KALBİM BOŞ

Haberin Devamı

* O ilişki (Baran Süzer ile yaşadığı ilişkiyi kastediyor) sizin çok bildiğiniz bir konu değil. Bilmemeniz için çok özen gösterdik. Ama şu anda hayatımda kimse yok. Uzun bir süredir öyle bir motivasyonda değilim. Ama elbette ki uzun vadede, çok da uzun olmayan bir dönemde istiyorum.

* Kalbim boş ve sapasağlam. Ayrıca benim kalbim kolay kolay kırılmaz.

* Kız arkadaşlarım benimle sinemaya gitmek istemiyor, erkek arkadaşımla gidersem de ‘sevgilisi’ diye yazacaksınız. “Recep ıvedik 3”ü bile izleyemedim. Bir kafeye gidip oturmaya korkuyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!