Evlenmeden önce bu dergiyi okuyun

Güncelleme Tarihi:

Evlenmeden önce bu dergiyi okuyun
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2006 00:00

Yılda iki kez okurlarıyla buluşacak yepyeni gelin dergisi Bride’s’ın ilk sayısı çıktı. Bride’s dergisi düğün, evlilik hatta ev yaşamına dair sunduğu tavsiye, yorum ve deneyimlerle okuyucularına rehberlik edecek.

Dünyanın en güzel gelinliğini bulmakla başlamalısınız işe. Makyaj ve saçınız da kusursuz olmalı. Peki ya düğün mekanı? O gece tüm detaylarıyla sizi yansıtmalı. Belki de tüm bunları bir organizasyon firmasının deneyimli ellerine teslim etmeli, size düşen peri masalı gibi bir düğünü yaşamak olmalı. Düğün öncesi eğlenceli bir veda gecesi düzenlemeli arkadaşlarla, çılgın beklenmedik sürprizlerle dolu, coşkulu bir kutlama olmalı... Düğün hazırlıkları döneminde cilt bakımı veya vücut masajı da sizi rahatlatacak ve yoğun temponuzu dindirecektir. Ya gelin buketi? Sizin düğün mevsiminize hangi çiçek uygun? Ya o yoğun ve yorgun koşuşturmanın son noktası hangi rota olmalı? Balayında nereye gitmelisiniz? Peki ya yanınıza neler alacaksınız?

Bütün bu soruların cevapları, size ilham ve yeni fikirler veren, farklı alternatifler sunan, yepyeni gelin dergisi Bride’s’ta. Düğün öncesi ve sonrasını bir araya getiren tek dergi Bride’s, evinizi döşerken tarzınızı bulmanıza da yardımcı olacak pek çok seçenek, fikir ve öneriyi bir araya getiriyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!