Evleneceğiniz kişiden önce ayak masajı isteyin

Güncelleme Tarihi:

Evleneceğiniz kişiden önce ayak masajı isteyin
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2013 00:00

Hollywood ünlülerinin ‘medikal pedikürcüsü’ lakaplı Bastien Gonzalez’le İstanbul The İstanbul Edition oteldeki şubesini ziyareti sırasında buluştuk. Bay ayak virtüözünün ilginç bir tavsiyesi var.

Haberin Devamı

Fransız bir aileden geliyor. Gençliğinde müzik, kayak ve diğer faaliyetlerde edindiği başarılar annesi için yeterli olmamış, onu memnun edebilmek için daha çok çalışmış. Profesyonel kayakçı olan babası, oğlunun da aynı spor dalıyla uğraşmasını isteyince 12 yaşında kayağa başlamış. Kısa sürede bölgesel kayak şampiyonu olmuş fakat 18’inde geçirdiği kayak kazası onun hayatını değiştirmiş: “Tedavi sırasında Paris’teki bir merkezde hayatımı değiştiren ayak hastalıkları uzmanıyla tanıştım. Bana özel yapım ayakkabı astarları verdi ve gelecek sezon bunları kayak botlarıma eklememi söyledi. O astarlar sayesinde acısız, ağrısız kayabildim. Astarlar sayesinde ayak bakımına yoğunlaştım ve medikal pedikür denilen mucizenin içine girdim.” Yıllarca aldığı eğitim, verdiği ders sonrası Gonzalez, ayak virtüözü lakabıyla karşımızda, işin püf noktalarını anlatıyor...

Haberin Devamı

Ayak fetişisti misiniz?
- Hayır, ayaklardan aslında pek hoşlanmıyorum ancak onları daha iyi gösterebilme çabasını seviyorum.

Binlerce sinir geçtiği için ayakların haz noktası olduğu düşünülür. Doğru mu?
- Doğrudur ve ayaklar asla hak ettikleri ilgiyi görmüyorlar. Kadınlar yüksek topuklu sivri ayakkabıları seviyorlar. Onlara masaj yaptığınızda nasıl da mutlu oluyorlar, nasıl da baskı ortadan kalkıyor... Öyle ki, yakında evlenecek genç müşterilerime evlilik sözleşmesini imzalamadan önce ayak masajı talep etmelerini öneriyorum.

Ayak masajı sırasında orgazm olan müşteriniz oldu mu?
- Paris Hotel Costes’ta istisnai bir durum yaşadım. Ayak masajına başladığım kadın aldığı zevki yüksek sesle dile getirince sevgilisine durumu anlatmakta çok zorlanmıştık.

Bakımınızın sıradan bir manikür pedikürden ne farkı var?
- Sorun çözme odaklı pedikür ve manikür yapıyoruz. Nedeni açıklıyor,  müşteriye ev ödevi veriyoruz.

Modeller New York kılığına girerse...

/images/100/0x0/55eaa538f018fbb8f88d8fca

Emily DiDonato, Jessica White ve Erin Wasson gibi popüler modeller, kozmetik markası Maybelline New York, 2013 takvim çekimi için New Yok’un ikonik noktalarına büründü. Wasson ve DiDonato anlatıyor.

Haberin Devamı

Makyaj iki saat sürdü
Emily DiDonato (George Washington Köprüsü)

George Washington Köprüsü senin için ne ifade ediyor?
- Bu köprü, sanki geçmişim ve geleceğim arasında bir bağ. Köprünün kuzey tarafında yer alan New Jersey’de büyüdüm. Ailem, çocukluk arkadaşlarım hâlâ orada. Manhattan’a taşındığımda 18 yaşındaydım ve liseden yeni mezun olmuştum. Ailem eşyalarımı o köprüden taşıyarak taşınmama yardım etmişti. Ne zaman o köprüden geçsem, evime gittiğimi hissediyorum.

Çekimler için bu köprüyü temsil ederken neler hissettiniz?
- Fikri çok sevdim. Sıradışı bir konsept. Saç, makyaj ve vücut boyama işlemi iki saat sürdü.

Çekim bittiğinde 3 kez duş aldım
Erin Wasson (Times Square ve New York caddeleri)

Haberin Devamı

Takvim çekimleri için Times Square’e dönüşmek nasıl bir histi?
- New York’taki en özel yerlerden biri olmak oldukça gurur vericiydi. Çekimler sırasında da bu görünümümle çok eğlendim! Vücut makyajı konsepti gerçekten çok güzeldi. Günün sonunda vücut makyajımdan arınmam için 4 kişi çalıştık, çok fazla vücut yağı harcadık ve 3 kez duş almak durumunda kaldım.

New York sokaklarını da temsil ettiniz...
- Benim için en uygun olan temaydı. Şehrin sokaklarında yürüyerek ve etrafı keşfetmeye çalışarak zaman geçirmeyi çok seviyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!