Eve Dönüş 22. bölüm final: Aras öldü! - izle

Güncelleme Tarihi:

Eve Dönüş 22. bölüm final: Aras öldü - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 16:31

Eve Dönüş 22. final bölümü ile ekrana veda etti. 22. son bölümü ile ekrana gelen Eve Dönüş final bölümünde neler yaşandı? Leyla, Elif’e annesi olduğunu söyledi mi? Aras öldü mü? İşte; Eve Dönüş 22. final bölümü detayları.

Haberin Devamı

Reytinglere yenik düşmesi sebebiyle hakkında final kararı alınan Eve Dönüş dizisi bu akşam son bölümü ile ekranlara gelecek.

Başrollerini Dilşad Çelebi, Cansel Elçin, Tardu Flordun, Edip Saner, İpek Erdem, Feride Çetin, Merve Oflaz ve Ayten Uncuoğlu’nun paylaştığı, Kartal Çidamlı’nın yönetmenliğinde ekranlara gelen Eve Dönüş, bu akşam son bölümü ile izleyici karşısına çıkacak.

Geçtiğimiz Ekim ayında yayın hayatına başlayan Eve Dönüş dizisi ne yazık ki beklenileni karşılayamadı ve reytinglere yenik düştü. Yaklaşık 20 bölümdür bir türlü reyting izlenme oranlarında yükselişe geçemeyen dizi için geçtiğimiz günlerde yapım ekibi tarafından final kararı alındı.

Bu akşam 22. bölümü yani final bölümü ile son kez izleyici karşısına çıkacak olan Eve Dönüş, bakalım nasıl sonlanacak. Herkesin sabırsızlıkla beklediği dizinin final bölümünden ilk görüntüler geldi.

Haberin Devamı

Eve Dönüş 22. bölüm fragmanı izle!

Eve Dönüş 22. final bölümünde neler yaşanacak?

Yıllardır kızına kavuşmak için mücadele veren Leyla’nın sonunda bu isteği gerçekleşiyor. Kızına kavuşacağı için çok mutludur ancak bu sevinci uzun sürmez. Yurda Elif’i almaya gittiğinde kötü bir sürprizle karşılaşır. Düdüklü, diğer çocukları da tembihleyerek Leyla’ya Elif’in yurttan kaçtığını söyler.

Elif’in ortadan kaybolmasından dolayı Düdüklü tutuklanır. Tam kavuşacağı anda kızının ortadan kaybolmasıyla büyük sarsıntı yaşayan Leyla, sağlığından da olur. Leyla’ya kızını getireceğinin sözünü veren Yusuf, canla başla her yerde Elif’i ararken Canan ise Elif’i yurtdışına gönderme planları yapmaktadır.

Canan’ın kusursuz bir şekilde işleyen planı, Yusuf’un Elif ile ilgili bir ipucunu bulmasıyla suya düşer. Bakalı Leyla, kızına kavuşabilecek mi?

Bu akşam final bölümü ile saat 20:00’da ATV ekranlarında yayınlanacak olan Eve Dönüş’ü sakın kaçırmayın!

BAKMADAN GEÇME!