Eve Dönüş 13. Yeni Bölüm Fragmanı Yayında

Güncelleme Tarihi:

Eve Dönüş 13. Yeni Bölüm Fragmanı Yayında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2016 11:42

Aksiyon ve dram sahneleriyle izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başaran Eve Dönüş dizisi yeni bölümüyle bu akşam izleyenleri çok şaşırtacak. Peki; Eve Dönüş 13. Bölüm'de neler yaşanacak?, Eve Dönüş 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?, Eve Dönüş 13. Bölümde kim intihar ediyor? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Çarşamba akşamları ekrana gelen ve reyting sıralamasında rakiplerini geride bırakmayı başaran Eve Dönüş dizisinin bu akşam yayınlanacak olan 13. bölümünde, Yusuf, Oflaz tarafından intihar süsü verilerek vuruyor.

Senaryosunu Ahmet Saatçioğlu’nın yazdığı, yapımcılığını ise Kartal Çidamlı’nın üstlendiği Eve Dönüş’te Cansel Elçin, Dilşad Çelebi, Tardu Flordun, İpek Erdem ve Merve Oflaz gibi başarılı isimler yer alıyor.

Eve Dönüş 13. Yeni Bölüm Fragmanı Yayında

EVE DÖNÜŞ 13. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bu akşam izleyenlerin karşısına çıkacak olan Eve Dönüş’ün 13. bölümünde Yusuf tam Yılmaz'a ulaşıp büyük sırrı öğrenmek üzereyken, yaşanan kötü bir sürpriz olayların bambaşka bir seyir göstermesine neden olur. Oflaz Yılmaz'ı vurup, olaya intihar süsü verir. Ama Yılmaz ölmez, yoğun bakıma alınır. Yusuf, Yılmaz'ın komadan çıkmasını beklerken Leyla'nın Pınar olduğunu öğrenen Oflaz bu fırsatı kaçırmaz, Leyla'ya şantaj yapar.

Haberin Devamı

Hastanelik olan Sevda kurtulur. Ama bebek de kurtulmuştur. Hacer bunu Yusuf'tan saklamaya çalışsa da, sonunda Yusuf, Sevda'nın Cengizhan'dan hamile olduğunu öğrenir.

Leyla'nın Canan'ı kaçırma planı ise kaçık bir doktor yüzünden çığırından çıkar. Doktorun ağır eziyetlerine maruz kalan Canan, beklenmedik bir şekilde oradan kurtulmayı başarır. Bu yaptıklarını Leyla'ya ödetmeye kararlıdır. O da Elif'i kaçırır!

Başrollerini Cansel Elçin, Dilşad Çelebi, Tardu Flordun ve İpek Erdem'in paylaştığı Eve Dönüş 13. bölümü ile bu akşam saat 20:00’de TV ekranlarında.

EVE DÖNÜŞ 13. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!