Eski sevgili ağır konuştu

Güncelleme Tarihi:

Eski sevgili ağır konuştu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2010 09:52

Haberin Devamı

HİLARY HER AN EVLENEBİLİR

 
Ünlü oyuncu Hilary Duff ve nişanlısı Mike Comrie, ekim ayından önce evlenmeyi planlıyor. Ancak genç çift, düğün tarihini sır gibi saklıyor.

Hilary Duff, Kanadalı buz hokeyi oyuncusu Mike Comrie’yle şubat ayında nişanlanmıştı. Genç çift, uzun bir aranın ardından ilk kez geçtiğimiz gün Kaliforniya’da birlikte görüntülendi. Toluca Lake’de bulunan Mo’s adlı restoranda öğle yemeği yiyen çift, çıkışta objektife yansıdı.
Neşeli oldukları gözlenen Duff ve Comrie’nin bu mutluluklarının nedeni, yakında dünya evine girecek olmaları. Yakın arkadaşları, çiftin ekim ayının 7’sinden önce evleneceklerini söylüyor. Ancak düğün tarihi basından titizlikle gizleniyor. Konuşulanlara göre Duff, küçük bir düğün yapmayı planlıyor fakat davetli listesinden isim elemekte de oldukça zorlanıyor.
Daha önce yaptığı açıklamalarda evlilik için acele etmediğini ve nişanlılığın keyfini sürdüğünü söyleyen Duff’un düğün mekânı için bir süredir arayışta olduğu da biliniyor. 23 yaşındaki oyuncu şu sıralar, Güney Kaliforniya yakınlarındaki San Ysidro çiftliği üzerinde duruyor.

ESKİ SEVGİLİ AĞIR KONUŞTU

Haberin Devamı

Kanye West, Amber Rose ile ilişkisinin sona ermesinin ardından “Amber benim için yok artık. Herkesin bir geçmişi var, kimseyi yargılamam ama ben biraz klas severim” demişti. Rose, eski sevgilisinden duyduğu bu sözler karşısında neye uğradığını şaşırdı. Yaşadığı zor günleri atlatmak ve ayrılık acısını hafifletmek amacıyla Miami’ye giden Rose için “Kanye West’in sert açıklamalarını hazmetmeye çalışıyor” yorumları yapılıyor.

ANNE ÇEKİMDE ÇOCUKLAR LUNAPARKTA

Madonna, yeni filmi “W.E”nin çekimindeyken, çocukları tam kadro lunaparka gitti. Lourdes, Rocco, David ve Mercy, lunaparkta keyifli bir gün geçirdi. Çocukların en büyüğü Lourdes, kardeşlerinin aksine adrenalini yüksek oyuncakları tercih etti.

DAWSON DA EVLENDİ

“Dawson’s Creek” dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu James Van Der Beek, 6 yıllık eşi Heather McComb’dan mart ayında boşanmıştı. Beek, ikinci evliliğini geçtiğimiz gün hamile sevgilisi Kimberly Brook’la yaptı. Çift düğün için Tel Aviv’deki Kabala Merkezi’ni seçti.

YİNE SIKILDI

Haberin Devamı

Uzun süredir ülke ülke dolaşıp tatil yapan Paris Hilton, nihayet evine dönüyor. Gittiği yerlerde verdiği  ‘üstsüz’ pozlarla olay yaratan Hilton, son durağı St. Tropez’den de sıkıldı ve Los Angeles’a dönmeye karar verdi. Hilton, dönüş kararını sevenlerine Twitter’ından duyurdu.

HEM EĞLENCE HEM YARDIM

“Gossip Girl” dizisinin oyuncularından Michelle Trachtenberg, geçtiğimiz gün sevgilisi Scott Sanford’la Yumurtalık Kanseri Araştırma Fonu yararına düzenlenen bir etkinliğe katıldı. New York Hamptons’daki etkinliğin oyun odasında eğlenceli vakit geçiren çift, daha sonra düzenlenen garaj satışlarına da yardımcı oldu.

HER HAFTA SİNEMADA
Mayıs ayında eşi Ashley Cole’dan boşanmak için dava açan Cheryl Cole, sevgilisi olduğu iddia edilen Derek Hough’yla sinemaya giderken görüntülendi. Neredeyse her hafta sonu birlikte sinemaya giden ikilinin aradıkları aşkı birbirlerinde buldukları söylense de, mutluluklarını objektiflere yansıtmamaya çalıştıkları kesin!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!