Erotik geceler

Güncelleme Tarihi:

Erotik geceler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2000 00:00

Haberin Devamı

Adonis Otel'deki barda müşteriler nostaljik parçalara eşlik ederken, alt katındaki barda ise yarıçıplak seksi revü kızları, erotik danslarıyla nefesleri kesiyor.

Antalya'da eğlence potansiyelinin yavaş yavaş artmasıyla, 5 yıldızlı oteller, bünyelerindeki gece kulüplerine ağırlık vermeye başladı.

Sade bir otel görünümünden çıkıp, eğlenceye kapılarını aralayan otellerden biri olan Adonis de, Antalya'ya iki yeni eğlence mekanı kazandırdı. Otelin giriş katında bulunan Helena Bar, nostaljik şarkıların söylendiği yer imajıyla hizmet veriyor.

Solist Banu Karaca'nın birbirinden güzel şarkılar seslendirdiği barda, Antalya'nın tanınmış simaları, gruplaşarak eğleniyor.

Bir alt katta bulunan Şovalye Bar ise, gece müdavimlerine daha cazip bir etkinlik sunuyor.

YÜREKLERİ HOPLATIYORLAR

Rusya'dan gelen 7'si bayan 9 kişilik Show Ballet Faberge adlı dans grubu, her gece Antalyalı eğlenceseverlerin yüreklerini hoplatıyor.

Birbirinden ilginç ve renkli kostümlerle sahneye çıkan Rus dansçılar, gece kulübünü karnaval havasına sokuyor. Saatler gece yarısını gösterdiği sırdada, striptiz şov başlıyor. Dansçı kız, yaptığı striptiz şovu ile gece müdavimlerinin tüm dikkatlerini üzerine topluyor. Daha sonra sahneye erotik giysileriyle 3 kız ve bir erkek dansçı fırlıyor. Ve ondan sonra da nefesleri kesen gösteri başlıyor.

PARİS GECELERİ GİBİ

Antalya’nın 5 yıldızlı otelleri, eğlenceseverler için her türlü alternatifi sunuyor. Antalya geceleri de renkli şovları ve revüleriyle Paris gecelerini aratmıyor. Birbirinden güzel Rus kızlarının nefes kesen erotik danslarıyla sahnelerde tam bir karnaval rüzgarı eserken, Antalyalı gece müdavimleri de bu gözlere ziyafet gösteriyi soluklarını tutarak izliyor.

Üst kat müdavimleri

Solist Banu Karaca'yı dinlemeye gelen eğlenceseverler, alt katta bulunan bardaki striptiz ve oryantal şovlar yerine, sevilen sanatçıyı dinleyerek yorgunluk atmayı tercih ediyor.

Sevişme sahnesi

Erotik kıyafetleriyle birden sahneye çıkan üç Rus revü yıldızı, aralarına aldıkları erkek dansçı ile, sahne ortasında adeta sevişiyorlar. Antalyalı gece müdevimleri ise, bu inanılmaz gösteriyi nefeslerini tutarak izliyor.

Yukarıda Banu var

Adonis Otel'in üst kısmında bulunan Helena Bar'da sahne alan Banu Karaca, Antalyalı eğlenceseverlere daha sade ama keyif dolu bir müzik ziyafeti çekiyor.

Farklı atmosfer

Antalyalı eğlenceseverlerin akın ettiği mekanda sunulan oryantal gösterileri, gece müdavimlerinin farklı bir eğlence atmosferine girmesine yardımcı oluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!